icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents

Integration & Application Talents: werkplezier, vrijheid en verantwoordelijkheid!

whitehorses

Onze experts vormen samen een bijzondere, hechte club. Ervaren experts die gek zijn op hun werk en samen werken in een platte organisatie. We genieten van de goede naam die we hebben opgebouwd binnen de integratiemarkt. De onderlinge betrokkenheid is groot. Werkplezier, vrijheid en verantwoordelijkheid staan voorop.

Vrijheid

Dat willen we bij Integration & Application Talents. We maken het onze specialisten zo aangenaam mogelijk. Bij Integration & Application Talents draait het om werkplezier en je hebt de vrijheid daar zelf invulling aan te geven. Dus: administratieve rompslomp rondom je werk? Dat halen we bij je weg. Wil je een opdracht dichterbij huis? Jij bent mede bepalend in de selectie van je opdracht. Past een opdracht niet meer? Zoeken we samen naar een andere uitdaging. 

Wil je de ultieme vrijheid voor wat betreft arbeidsvoorwaarden? Kies dan voor het Midlance model.

Verantwoordelijkheid

Bij Integration & Application Talents krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Jij bepaalt zelf de richting van je persoonlijke groei, het tempo en de technologie die jou uitdaagt. Uiteraard passend binnen de keuzes die wij gezamenlijk maken. Integration & Application Talents helpt je daarbij, bijvoorbeeld met aanvullende studies, cursussen en workshops. Hoe ervaren onze experts ook zijn: experts willen allemaal vooruit, nieuwe dingen leren. Alle experts zijn minimaal HBO en veelal WO geschoold.

Samen met je collega’s geef je mede invulling aan onze strategie en technologie keuzes, deel je je kennis middels blogs en Whitebooks en neem je deel aan kennissessies. De mate van betrokkenheid is je eigen verantwoordelijkheid waarbij wij je uiteraard maximaal faciliteren!

Plezier

 

Bij Integration & Application Talents doen we ontzettend veel samen. We komen regelmatig bijeen in zowel informele - als formele bijeenkomsten. Wat doen we zoal?

  • Uitjes zoals karten, koken, golfen, etc. Uiteraard eerst voorafgegaan door een heerlijke maaltijd en een drankje.
  • Partnerdagen, waarbij we een dag met onze partners doorbrengen en afsluiten met een diner. Denk hierbij aan een strandactiviteit of met z'n allen de polder in. Voor ieder wat wils.
  • Tweedaagse Developer Derby. Ons jaarlijkse hoogtepunt. Een ontwikkelwedstrijd op vrijdag en zaterdag waarbij je in teams complexe ontwikkelopdrachten uitvoert. Hoe en met welke tools? Dat bepaal je helemaal zelf. Tussendoor is er uiteraard veel ruimte voor het verzorgen van de interne geest.
  • Kerstdiner: met onze partners jaarlijks een heerlijk diner op een mooie locatie.

Dit is een greep uit de activiteiten die we organiseren.

Werkplezier

Onze experts hebben een sterk analytisch vermogen. Ook zijn ze gedreven en willen ze het beste resultaat halen. Ze willen voorop lopen qua kennis en sparringpartner zijn, zowel in- als extern. Maar dat alles wel in een fijne, losse sfeer. Werkplezier vinden we het allerbelangrijkste. Lol hebben met elkaar. 

Maandelijks hebben we een Meet & Eat met de hele club. We hebben het dan ook altijd over ons vak en nieuwe ontwikkelingen, maar het gaat zeker ook om de sociale kant. Elkaar ontmoeten en bijpraten. Samen eten, een glaasje drinken en iets leuks doen. We zeggen hier: Integration & Application Talents is het gezelligste bedrijf van Nederland met de meest flexibele arbeidsvoorwaarden.

Kennis delen met elkaar

Onze kennis en expertise op integratiegebied delen we met elkaar ‘en de rest van de wereld’. Bijvoorbeeld via Whitebooks, technische blogs en ons Instagram-account. Samen hogerop komen; we zien het als een sport. Onderling hebben we voortdurend contact. Stel, je bent bij de opdrachtgever op locatie aan het werk en je hebt een vraag? Gooi het in de groep en je hebt binnen no time het antwoord binnen. Achter elke expert zit onze hele club. 

Integration & Application Talents zet echt de mens centraal. Dat merk je aan alles. Het is een gezellige toko waar je jezelf kunt zijn.
Laurens van der Starre / Integratiespecialist Integration & Application Talents
Whitehorses
Zomerfeest
Whitehorses
Zomerfeest
rivium
Op de Euromast
rivium
Drankje na werk

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!