icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Expertise

Sap

Integration & Application Talents

Wij ademen SAP

Elk bedrijf is uniek en elke onderneming kent zijn eigen uitdagingen. Maar altijd zijn de winnaars van morgen, de ondernemers die snel kunnen inspringen op veranderingen. Deze winnaars gebruiken SAP als platform om hun doelstellingen te behalen. SAP S/4HANA wordt steeds meer beschouwd als de digital core van een onderneming. Die digital core staat veel minder maatwerk toe dan voorheen. Het aanpassen aan een specifiek bedrijfsproces gebeurt steeds vaker enerzijds met lowcode toepassingen, anderzijds in een integratie (door middel van bijv. Booomi) met non SAP oplossingen. Al deze expertise is gebundeld bij Integration & Application Talents. Wij noemen het SAP 2.0.

SAP expertise over de volle breedte

De SAP experts van Integration & Application Talents zitten zich graag in voor onze (toekomstige) opdrachtgevers. Het zijn senior experts die hun sporen hebben verdiend binnen het SAP vakgebied. Onze experts zijn de tijdelijke expertise die nieuwe SAP (deel)projecten en upgrades naar S4/HANA kunnen ondersteunen. Zij vervullen de rol van (lead)expert, business analist, projectleider of beheerexpert. Daar waar wij de gevraagde expertise niet zelf in huis hebben of beschikbaar hebben, spreken wij ons uitgebreide netwerk aan van externe SAP experts.

SAP Functionele consultancy

Implementatie (lead)experts, beheerexperts, en business analisten op het gebied van finance, supply chain management, CX, SuccessFactors en SRM.

SAP Technische consultancy

Ontwikkelaars met kennis van ABAP, ABAP/OO, ABAP for HANA, Fiori, UI5, integratiespecialisten met kennis van SAP PI/PO/CPI en Sap Basis/BTP experts.

SAP BI/Analytics

Analisten en ontwikkelaars met kennis van frontend SAP BI (zoals SAP Business Objects en SAP Analytics Cloud of Embedded Analysis) of kennis van backend tools als SAP HANA, SAP BW en SAP Data Warehouse Cloud.

Onze experts

Wij gaan samen voor resultaat. Samenwerken maakt sterker en daarom staan wij naast onze klant. In onze omgang staan gelijkwaardigheid, openheid en vertrouwen centraal. Maak kennis met onze experts.

Bekijk alle experts
i&a
Mohammed Fourkaoui /
SAP Basis/Technology expert
Jaap van 't Leven
Jaap van 't Leven /
Oracle DBA
Alexis Otto
Alexis Otto /
SAP S/4HANA finance expert
Ronald Lievestro
Ronald Lievestro /
SAP S/4HANA Projectmanager
i&a
Norbert Beerse /
Oracle DBA
Bas Stavenuiter
Bas Stavenuiter /
Oracle DBA
i&a
Mark Fleskes /
SAP MM/(E)WM expert
iat
Raymond van Ophem /
SAP Finance/Reporting Expert

Werken bij Integration & Application Talents

Onze experts zijn vakmensen die de beloning ontvangen die ze verdienen. Daarvoor bieden wij het unieke ‘midlance-model’: De vrijheid van het zelfstandig zijn, de hoogst haalbare netto vergoeding en de zekerheid van een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. Bij Integration & Application Talents stopt jouw ontwikkeling niet. Wij beschikken over alle middelen om jouw kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Bekijk onze vacatures
Integration & Application Talents
Integration & Application Talents

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!

Neem contact op met Richard Delsing