icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Nieuws Integratie 26/06/2020

Met het team (live!) genieten van een heerlijke barbecue

whitehorses

Natuurlijk houd je in deze bijzondere tijd nauw contact met je team. Wekelijks via Teams koffieleuten met z’n allen, een pub quiz doen onder het genot van een biertje uit het bezorgde bierpakket en zelfs de Meet & Eat ging in aangepaste vorm door.. halverwege de sessie belde de pizzabezorger aan met een heerlijke dampende pizza.

Toch is er niets leuker dan elkaar in het ‘echie’ te zien en te spreken en binnen het team werd die behoefte steeds groter.

Expertise

Integratie

Integratie

Over deze expertise

Enthousiaste ideeën werden gedeeld, alleen bleken die niet altijd even goed uitvoerbaar. Een belrondje langs diverse restaurants leverde helaas geen reservering op.

Jammer, maar het is niet anders. Of lukt het misschien toch elkaar te zien? Een feestje geven in eigen tuin mag namelijk wel, zolang je de 1,5 meter regel maar hanteert. Zodoende ontstond het idee een BBQ in de tuin te organiseren en kon alsnog het bericht naar de collega’s ‘? IT GIET OAN … ?’.

Gisteren was het zover. In mijn zonovergoten tuin hebben we genoten van een BBQ en wat was het fijn elkaar weer in het ‘echie’ te hebben gezien en gesproken. Het was een topavond met top-collega’s!

whitehorses
Harde werkers
whitehorses
Eindelijk live bijpraten!
Expertise

Integratie

Integratie

Over deze expertise

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!