icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Nieuws Integratie 27/05/2020

Buon Appetit tijdens de Meet & Eat

Whitehorses

Zeker in deze tijd is het voor ons team belangrijk om contact te houden en gedachten met elkaar te delen. Omdat de gebruikelijke Meet & Eat - waarbij we gezellig bij elkaar komen - helaas niet door kon gaan, bedachten we een alternatief met een Italiaans tintje.

Expertise

Integratie

Integratie

Over deze expertise

Na onze eerdere koffieleut-momenten en de pub quiz was het nu tijd voor een meer inhoudelijke sessie. We spraken over de uitdagingen in ons vakgebied en de kansen die de huidige werkelijkheid ons biedt.

Onze topper van een Office Manager Sariëlle had als verrassing geregeld dat aan het einde van de sessie bij iedereen een heerlijke dampende pizza werd bezorgd. Grappig om al die deurbellen te horen rinkelen.

Onder het genot van dit heerlijke hapje hebben we de sessie afgerond met het spuien van ideeën over ons 20-jarig bestaan volgend jaar. Want ja, dat moet natuurlijk worden gevierd!

whitehorses
meet en eat
Expertise

Integratie

Integratie

Over deze expertise

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!