icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents

Wat maakt midlancen zo aantrekkelijk?

L&D Talents

Je geniet van de vrijheid die je als freelancer hebt. Je bent op jouw manier met je werk bezig en je krijgt de kans je volledig te richten op je eigen groei in een stimulerende omgeving. Wat je minder vindt zijn de ‘bijzaken’ zoals acquisitie en de administratie. Daar gaat stiekem veel tijd in zitten. Het zou mooi zijn als dat anders kan worden opgelost en dat is precies wat we doen bij onze midlancers. Alle bijkomende commerciële en administratieve taken halen we bij je weg. We zorgen ervoor dat je volledig met je werk bezig kunt zijn. En daarvoor verdien je een salaris van 70% van het verkooptarief.

Jeroen Booij Integration & Application Talents
Jeroen Booij /
Business Manager

Is midlancen iets voor jou?

Midlance test
Ontdek in 10 korte vragen of jij een potentiële midlancer bent. Je ziet de uitslag direct!
Doe de test!

Elke maand een vast salaris op je rekening

Als freelancer ben je nooit zeker van je inkomsten. Je bent afhankelijk van het betaalgedrag van je opdrachtgever en je kunt niet uitgaan van een regelmatig inkomen. Als je pech hebt moet je maanden wachten op de betaling van je nota’s. Ook moet je de uitstaande nota’s goed bewaken.  

Zeker inkomen 
Als midlancer ben je in vaste dienst en krijg je elke maand op een vast moment je salaris uitbetaald. 

Jij krijgt 70% van ons tarief 
Je salaris is veel hoger dan een marktconform salaris elders in vaste dienst. Je ontvangt 70% van wat wij de opdrachtgever factureren.  

Download: de voordelen van Midlancen

Midlancen bij House of Talents / pdf - 191.02 kB

Meegroeien met de laatste ontwikkelingen

Je wilt goed zijn in je vak. Meegroeien met nieuwe ontwikkelingen. Bijvoorbeeld door trainingen en/of opleidingen te volgen. Dat kost tijd en geld. 

Kennis delen is onze tweede natuur 
Als midlancer ben je in dienst van een bedrijf waar je samenwerkt met collega´s en vakbroeders. Er is intern veel kennis en ervaring aanwezig. Opleidingen kopen we collectief in. We zorgen dat die opleidingen of trainingen haarfijn aansluiten op jouw vakgebied en interesses. 

Whitehorses

Altijd inkomen, ook bij ziekte

Als je als freelancer geen opdracht hebt, ben je niet aan het werk en kun je ook niemand een factuur sturen. Je hebt dus ook geen inkomsten. Datzelfde geldt wanneer je ziek bent. Als freelancer kun je je hier tegen verzekeren, maar bedenk dat die verzekeringen honderden euro´s netto per maand kosten. 

Geen onzekerheid 
Als midlancer werk je bij een succesvol commercieel bedrijf. De kans dat je niet op opdracht bent, is uitermate klein. Daarom kunnen we je een basissalaris garanderen. Ook als je ziek of beschikbaar bent. Als je weer aan de slag gaat, hoef je dat basissalaris niet terug te betalen. Wat je hebt gekregen, blijft van jou. Geen extra verzekeringen en geen onaangename verrassingen achteraf. 

meer informatie over midlancen
Jeroen Booij Integration & Application Talents

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!

Neem contact op met Jeroen Booij