icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Expertise

LowCode

werken bij

Onze Lowcode experts: de top van de markt

Experts gespecialiseerd in moderne ontwikkelplatformen. Integration & Application Talents committeert zich niet aan een enkel ontwikkelplatform, maar volgt continu alle ontwikkelingen. We werken met de allernieuwste tools die beschikbaar zijn in de markt. Denk aan Mendix, Blueriq en OutSystems. Onze experts horen tot de absolute top van de markt.

Lowcode expertise

Baanbrekende technologie, hoe fantastisch ook, is niets waard zonder experts die echt snappen hoe deze wereld in elkaar steekt. Binnen Integration & Application Talents bouwen onze Lowcode experts aan maatwerk oplossingen, die geïntegreerd worden binnen uw huidige IT landschap en bestaande platformen zoals SAP.

Implementatie lowcode tooling

Het inrichten van het ontwikkel- en/of integratieplatform, nadat de uit te voeren projecten gedefinieerd zijn, is de eerste stap binnen jouw digitalisatie proces. Door onze jarenlange ervaring, ben je gegarandeerd van een stevige basis.

Development tools

Laat het Mendix, Blueriq, Outsystems project uitvoeren door een gespecialiseerd team dat goed op elkaar is ingewerkt. Onze Mendix of OutSystems experts kunnen meedraaien binnen Lowcode projecten maar ook invulling geven aan architectuur en educatie.

Integratie tools

Mulesoft en Boomi zijn momenteel de meest gebruikte lowcode integratie tools. Het is dan ook geen toeval dat wij gecertificeerde integratie experts aan boord hebben, die standaard applicaties zoals SAP, bedrijfsspecifieke applicaties en Mendix/OutSystems.

Onze experts

Wij gaan samen voor resultaat. Samenwerken maakt sterker en daarom staan wij naast onze klant. In onze omgang staan gelijkwaardigheid, openheid en vertrouwen centraal. Maak kennis met onze experts.

Bekijk alle experts
I&A
Stefan Halmans /
Lowcode Expert
peter batenburg
Peter Batenburg /
Lowcode Expert
I&A
Miquel Moukimou /
Lowcode Expert
Jowan Wondergem
Jowan Wondergem /
Lowcode Expert
Integration & Application Talents
Kurt Rosa Bian /
Lowcode Expert

Werken bij Integration & Application Talents

Wij werken voor toonaangevende bedrijven in vrijwel alle sectoren. Wij maken het mogelijk dat de opdracht bij jóu past en dat je alle vrijheid krijgt om je te ontwikkelen zoals jíj dat wilt. Het vaste dienstverband in combinatie met de aantrekkelijke voorwaarden van het midlancen geven je het beste van twee werelden.

Bekijk onze vacatures
Integration & Application Talents
Integration & Application Talents

Word jij onze volgende Lowcode expert? Neem contact op!

Neem contact op met James Eind