icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Digital Talents
Nieuws UX / UI 02/12/2021

"Ik krijg de meeste voldoening van hetgeen wat ik creëer"

UX Partner

Wij verwelkomen onze nieuwe collega in het team van Digital Talents, Fanny Lie. Ze stelt zich aan ons voor!

Expertise

UX / UI

Experts op het gebied van UX

Over deze expertise

Kun je jezelf voorstellen?

Ik ben Fanny, 29 jaar, en woon samen met mijn vriend in Heerhugowaard. Maar we verhuizen volgend jaar naar onze nieuwbouwwoning in Utrecht waar we enorm naar uit kijken!

Ik heb Technische Informatica gestudeerd aan de TU Delft en ben daarna als software / frontend developer aan de slag gegaan, maar merkte al gauw dat ik zelf meer invloed wilde hebben op design. Nu heb ik eindelijk de stap genomen om me volledig te richten op UX design!

Waarom heb je passie voor jouw vak?

Ik krijg de meeste voldoening van hetgeen wat ik creëer, als ik de gewenste reactie zie van mensen en zie wat het met hen kan doen. Dit geldt niet alleen voor software. Het is ook te vergelijken met mijn eigen ervaringen in cosplay. Wanneer ik een cosplay performance bedenk, plaats ik mijzelf in de schoenen van het publiek. Wanneer het publiek bijvoorbeeld lacht en aan het eind klapt en juicht geeft me dat een euforisch gevoel omdat je voelt dat men er werkelijk van heeft genoten. Zo ook met gebruikers. Ik stel me voor hoe een gebruiker het digitale product zal ervaren.  Als ik zie hoe enorm het hen helpt ben ik blij dat ik daar aan heb kunnen bijdragen.

Waarom heb je gekozen voor Digital Talents?

Digital Talents geeft mij de mogelijkheid om mijn gewenste carrièrepad te bewandelen. Van mijn collega's kunnen leren en verbonden zijn is ook belangrijk voor me - en de klik met het team voelt goed. Daarnaast sprak de midlance constructie mij aan, wat voor mij vergelijkbaar is met de detachering maar dan met meer vrijheid en flexibiliteit.

Vertel iets verrassends over jezelf of wat is jouw motto?

"Laat je niet tegenhouden en doe waar je zelf goed bij voelt."

Dit is zeker iets wat ik de afgelopen jaren heb moeten ontdekken. Voor mij die zich gauw liet tegenhouden door meningen van anderen is dit een stap die nodig was. Nu durf ik software development na jaren los te laten. En afgelopen zomer ben ik begonnen met motorrijlessen, na dit al jarenlang gewild te hebben. Live your life.

Waar kijk je het meeste naar uit?

Het gehele plaatje als nieuw hoofdstuk: de nieuwe uitdagingen en omgevingen, het maken van nieuwe designs en meer werken met én voor mensen.

Daarnaast kijk ik ook uit om bij te kunnen dragen aan Digital Talents als bedrijf zijnde. Ik neem graag initiatieven en denk graag mee om gezamenlijke doelen te realiseren en om de banden binnen het team te versterken.

Overzicht nieuws
Expertise

UX / UI

Experts op het gebied van UX

Over deze expertise

Benieuwd wat de experts van Digital Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!