icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Digital Talents
Nieuws UX / UI 01/03/2021

"Ik wil het de gebruiker zo makkelijk mogelijk maken"

catrina irankhah

We zijn blij dat we onze tweede Catrina mogen verwelkomen bij het team van Digital Talents: Catrina Irankhah. Met haar kritische blik en creativiteit kan zij de wensen van de gebruiker vertalen naar een begrijpelijk design. Zij stelt zich aan ons voor!

Expertise

UX / UI

Experts op het gebied van UX

Over deze expertise

Kun je jezelf voorstellen?

Ik ben Catrina, 26 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Almere waar we druk bezig zijn met het bouwen van ons eigen huis. Sinds ik mij kan heugen ben ik altijd creatief geweest en houd ik er ook van om dingen te regelen, zo was ik altijd bezig met tekenen of schilderen en organiseer ik veel feestjes of uitjes. Mensen blij maken geeft mij energie. Ik ben sportief en houd van een uitdaging. Ook zoek ik graag mijn grenzen op om zo door te ontwikkelen en nieuwe dingen te ontdekken.

Waarom heb je passie voor jouw vak?

​​​​​​Als user experience designer wil ik het voor de gebruiker zo makkelijk mogelijk maken om zijn of haar doel te bereiken. Als een kritisch persoon kom ik zelf vaak dingen tegen waarvan ik denk “dat kan beter of makkelijker” en aan dat soort dingen kan ik nu daadwerkelijk iets bijdragen. Ook vind ik het leuk om mensen binnen een organisatie bewust te maken van de gebruiker en kritische vragen te stellen, die hun aan het denken zet. Op deze manier en via workshops of sessies introduceer ik user-centered thinking en de meerwaarde hiervan. Het “aha” momentje, daar doe ik het voor.

Waarom heb je gekozen voor Digital Talents?

Het werken voor verschillende bedrijven spreekt mij erg aan, lekker dynamisch met veel verschillende soorten uitdagingen waardoor ik mijn grenzen kan verleggen. De vrijheid en flexibiliteit die je krijgt door de midlance-constructie is iets waar ik veel waarde aan hecht. In ruil hiervoor vraagt het natuurlijk veel zelfstandigheid, iets waar ik gewend aan ben en ook fijn vind. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heb gekozen voor UX Partner.

Wat is jouw motto?

​​​​Als samenleving zijn wij vaak te veel gefocust op de dingen die we allemaal willen bereiken, de grote dromen die we willen na jagen. We willen altijd meer en beter. Doelen heb ik zeker en ook wil ik mezelf door ontwikkelen, nieuwe dingen leren, nieuwe plekken ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten; ik wil het allemaal. Alleen heb ik mij de laatste jaren gerealiseerd dat ik zo bezig ben alles wat in de toekomst ligt dat ik vergeet stil te staan bij wat ik allemaal wel niet heb bereikt. Hier probeer ik nu vaker bij stil te staan.

Waar kijk je het meeste naar uit?

​​​​​​Wat ik erg spannend vond toen ik voor Digital Talents koos, was dat het pas net is gestart. Een kleine club met heel veel motivatie en doorzettingsvermogen. Ik kijk er enorm naar uit om ons clubje te zien groeien en samen een hecht team te vormen, waarvoor ik natuurlijk leuke uitjes kan gaan regelen. Ook kijk ik er heel erg naar uit om opdrachten binnen te halen die ook een maatschappelijk belang hebben, waar ik met mijn expertise kan bijdragen.

Overzicht Nieuws
Expertise

UX / UI

Experts op het gebied van UX

Over deze expertise

Benieuwd wat de experts van Digital Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!