icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws 26/01/2021

"Wij runnen Dev Talents van A tot Z"

eporta

De drijvende kracht achter Dev Talents zijn Business Managers Merel Vos en John van Lieshout. In hun rol hebben zij vele petten op: zij runnen -samen met hun fantastische Office Manager Sariëlle- het bedrijf van A tot Z.

Wat is de meerwaarde van een Business Manager en wat kun je als expert van jullie verwachten?

John: “Het is een 360 graden rol, Merel en ik zijn aanspreekpunt voor alles wat Dev Talents betreft. Van de aanname van een nieuwe collega, tot sales, het zoeken naar de juiste opdrachten en (niet te vergeten) goed werkgeverschap. Het is een brede en afwisselende functie.”

Merel: “Bij andere bureau’s is er een splitsing tussen recruitment en sales en krijgen experts vaak te maken met verschillende en wisselende contactpersonen. Het gevolg? Elke keer weer een overdracht, moet je als expert opnieuw je verhaal doen en voel je je niet gezien en gehoord. Wij vinden continuïteit voor onze mensen een belangrijk aspect.”

 John: “Daarnaast vinden we het belangrijk om korte lijntjes te hebben. Bij Dev Talents je zit meteen met de twee beslissingnemers aan tafel. Als er iemand op gesprek komt, voelen Merel en ik snel aan of dat een commercieel succes gaat worden. Wat dat betreft zijn we door de wol geverfd.”

“We doen de gesprekken samen en zijn van alles wat er speelt op de hoogte. Vanaf het moment dat een expert zijn handtekening onder het contract heeft gezet, gaat het salesapparaat in werking. We leggen een filter over het cv en gaan op zoek naar een passende opdracht.”

Merel: “Een groot gedeelte van ons werk bestaat uit de kunst van het onderhandelen, het opentrappen van deuren en het onderhouden van relaties. Voor onze collega’s is dat een ver van mijn bed show: daar hebben zij geen zin in en geen tijd voor. Naast acquisitie hebben onze experts ook geen werk aan hun administratie. Ook dat wordt uit handen genomen.”

John: “Als je als Software Engineer aansluit bij Dev Talents, krijg je dus te maken met Merel en mij. Wij kennen de markt goed, bouwen bruggen en denken met je mee. Jouw wensen worden heel serieus genomen. Het is geen kwestie van: we plaatsen een pion op een plek en kijken wel waar het schip strandt. Iemand moet écht gelukkig worden van de opdracht.”

Meer informatie

Wil je meer weten over de dienstverlening van Dev Talents? Neem contact op met Merel of John of bekijk de vacatures

Overzicht nieuws

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?