icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws 03/05/2021

"Vergeet nooit voor wie je het bouwt!"

Eporta: Lokman Boutaybi

Maak kennis met onze nieuwe collega: Lokman Boutaybi, Software Engineer van Dev Talents.

Hoe ben je in het software-vak gerold?

“Tijdens een tussenjaar ben ik gaan oriënteren en kwam ik uit op de studie Business & Management IT. Tijdens het eerste semester op de hogeschool, was er een oriëntatiefase waarbij je kennis maakt met alle differentiaties van ICT. Ik kwam er toen achter dat de technische differentiaties mij meer trokken en dan met name de softwarekant van ICT.”

“Na mijn studie koos ik ervoor om als expert aan de slag te gaan. Hierbij heb ik verschillende projecten in diverse branches uitgevoerd. Betrokkenheid bij het proces staat bij mij dan ook centraal.”

Waarom heb je passie voor jouw vak?

“Het is een vak waar ik mijn analytisch vermogen in kwijt kan, maar tegelijkertijd een vak met veel creativiteit en teamwork. Dagelijks bezig zijn met het uitvinden van nieuwe oplossingen is iets waar ik warm voor loop. Dit is een vakgebied waar je van niets, iets moet maken.”

“Ook vind ik het belangrijk dat een expert beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden. Ik kan met trots zeggen dat ik deze allebei in huis heb en denk dan ook graag mee met opdrachtgevers.”

Waarom heb je gekozen voor Dev Talents?

“Er zijn veel bedrijven in de markt, daarom ben ik ook gaan vergelijken. Het stukje ondernemerschap en verantwoordelijkheid is erg belangrijk voor mij. Zo voelt het of ik echt het verschil maak. Bij een aantal bedrijven had ik het gevoel dat het op deze factoren wel goed zat, maar bij Dev Talents zoeken ze een opdracht die echt bij je past. Bij mij is daardoor de doorslaggevende factor het specialisme van het bedrijf.”

Wat is jouw motto?

“Vergeet nooit voor wie je het bouwt! Zolang je de eindgebruiker in je achterhoofd houdt, kunnen er veel fouten voorkomen worden. Het gaat uiteindelijk om het eindresultaat. Je kan de mooiste software schrijven en gebruik maken van de mooiste technieken, maar als het resultaat niet voldoet aan de wensen van de gebruiker, is het waardeloos werk.”

Waar kijk je het meeste naar uit?

“Ik kijk erg uit naar mijn eerste opdracht! Er is al een passende opdracht voor mij gevonden voordat ik nog in dienst trad bij Dev Talents. Het is een opdrachtgever met zeer innovatieve IT-omgevingen. Ik kijk er naar uit om met de nieuwste technieken aan de slag te gaan die zij gebruiken.”

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?