icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws Microsoft development 01/03/2021

"Het oplossen van een nieuw probleem, zorgt voor een extra uitdaging"

Eporta: Jeroen Nuijten

Maak kennis met onze nieuwe collega: Jeroen Nuijten, Software Engineer van Dev Talents.

Expertise

Microsoft development

.NET'ers die impact maken

Over deze expertise

Hoe ben je in het software-vak gerold?

“Vanaf kleins af aan heb ik al interesse in computers. Tijdens mijn middelbare school tijd, had ik het vak informatica. Hier leerde ik voor het eerst dingen over softwareontwikkeling. Mijn interesse groeide en wist vrijwel zeker dat ik deze kant op wilde.”

“Na mijn eerste jaar van de universiteit heb ik er toch voor gekozen om te gaan switchen naar de opleiding HBO Informatica. Bij het HBO draaide het meer om software bouwen in de praktijk en in teamverband, wat mij meer aansprak dan de theorie op de universiteit. Ik heb daarom ook met erg veel plezier de studie afgerond.”

“Bij mijn afstudeerstage ben ik blijven plakken bij het bedrijf Axerrio. Hierna ben ik als IT expert aan de gang gegaan bij Capgemini. Waar ik vervolgens de overstap naar Dev Talents heb gemaakt. Ik was toe aan iets nieuws!”

Waarom heb je passie voor jouw vak?

“Het oplossen van problemen vind ik erg leuk. Het puzzelen en het bedenken hoe ik dit project weer gaan aanpakken, zorgt voor een extra uitdaging. Beste gevoel is natuurlijk als je iets nieuws gemaakt hebt, wat je eerst nog niet kon en dat tot een goed einde brengt. Daarom wil ik mezelf blijven ontwikkelen en altijd nieuwe dingen leren.”

“Verder blijft de IT-wereld erg veranderen. Iets wat ik twee jaar geleden heb geleerd, is bijvoorbeeld nu niet meer relevant. Daardoor is het ook erg goed om jezelf uit te dagen en bezig te blijven met nieuwe dingen ontdekken."

Wat is jouw motto?

“Wat ik erg belangrijk vind is: “Ik werk om te leven, ik leef niet om te werken.” Ik ben ervan overtuigd dat als je plezier in je leven hebt je ook beter kunt presteren op professioneel vlak. Daarom is het belangrijk dat je een goede balans tussen werk en privé vindt."

Waarom heb je gekozen voor Dev Talents?

“Ik heb voor Dev Talents gekozen, omdat je de vrijheid krijgt om dingen te doen die je leuk vindt. Doordat er meer vrijheid is, ga je ook beter in je vel zitten, wat leidt tot meer positieve energie. Tot slot vind ik het persoonlijk contact erg fijn en dat Dev Talents ook daadwerkelijk naar mij luistert en meedenkt over wat ik belangrijk vind. Zo voel ik mij erg op mijn gemak en ga ik met nog meer plezier aan de gang.”

Waar kijk je naar uit?

“Ik kijk uit naar leuke collega’s bij mijn opdracht waar ik 1 maart start. Ook ben ik erg benieuwd naar de inhoudelijke kant van de opdracht. Ik hoop op een mooi resultaat.”

Overzicht nieuws
Expertise

Microsoft development

.NET'ers die impact maken

Over deze expertise
EportaConsult
Jeroen Nuijten /
Senior Microsoft .NET Developer

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?