icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws Microsoft development 11/01/2021

"Omdat ik in diverse talen programmeer, ben ik breed inzetbaar"

Eporta

Nieuw jaar, nieuwe collega! Maak kennis met Jens den Braber, Software Engineer van Dev Talents.

Expertise

Microsoft development

.NET'ers die impact maken

Over deze expertise

Hoe ben je in het software-vak gerold?
“Na mijn opleidingen Media Technologie en Biomedical Image Sciences­, deed ik werkervaring op bij diverse bedrijven. Destijds hadden mijn projecten een medische inslag. Zo was ik bijvoorbeeld bezig met het verbeteren van medische software. Ik vind het een mooie gedachte om een bijdrage te leveren aan dit doel.”

“Een paar jaar geleden besloot ik om als expert aan de slag te gaan, om ervaring op te doen bij diverse bedrijven. Zo werkte ik bijvoorbeeld op een research & development afdeling voor technical software, waar inhouse tooling werd ontwikkeld en getest.”

Waarom heb je passie voor jouw vak? 
“Ik hou van puzzelen, uitdagingen en het oplossen van problemen. Ook kan ik niet zo goed niets doen, daarom doe ik vaak software projectjes in mijn vrije tijd. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren, mezelf te blijven ontwikkelen.”

Wat voor soort opdrachten hoop je op?
“Een opdracht bij een medisch bedrijf zou ik heel tof vinden, die branche vind ik nog steeds interessant. Maar het lijkt me ook leuk om weer iets heel anders te doen. Juist die kijkjes in de verschillende keukens, daar verheug ik me op.”

“Welke programmeertaal mijn voorkeur heeft? Ik kan in diverse talen programmeren, bijvoorbeeld in C#, C++ en Python. Daarom ben ik breed inzetbaar.”

Waar kijk je naar uit?
“Het is nu begin januari, een mooi moment voor een nieuwe uitdaging. De komende tijd voer ik gesprekken met potentiële opdrachtgevers en ik hoop op een toffe opdracht die bij mij past.”

“Het lijkt me ook leuk om mijn team – de collega’s van Dev Talents- te ontmoeten. Het is fijn om deel uit te maken van een club vakgenoten en hopelijk kunnen we snel fysiek kennismaken.” Met een knipoog: “Ik heb overigens wel al een Dev Talents-blauwe jas, uit het kerstpakket. En een rugzak, dus ik ben een Dev Talents-reclamebord.”

Overzicht nieuws
Expertise

Microsoft development

.NET'ers die impact maken

Over deze expertise
Eporta: Jens den Braber
Jens den Braber /
Senior Microsoft .NET Developer

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?