icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws 14/02/2022

Nieuwe marketing stagiaire

Foto van Annette Niessen

Op 7 februari is onze nieuwe marketing stagiaire, Annette Niessen, begonnen. Zij zal de komende tijd werken aan een content kalender en onze social media. Lees hieronder meer over Annette!

Ik heet Annette Niessen en ik ben 20 jaar oud. Ik ben half Mexicaans, dus je kan mij altijd wakker maken voor verse empanadas en flautas. Zelf sta ik vaak in de keuken, maar ook in de tuin. Elke zomer houd ik een moestuin bij en in de winter verzorg ik alle planten in mijn kamer.

Aan de Hogeschool Utrecht studeer ik al drie jaar HBO communicatie en ben ik vooral geïnteresseerd in interne communicatie en content maken. Toen ik zag dat ik bij Dev Talents aan de slag kon gaan met social media was ik meteen verkocht. Wat er mede voor zorgde dat ik op de “solliciteer” knop heb gedrukt, was de kans om voor een groeiend, open en gezellig bedrijf te werken.

Ik kijk ernaar uit om veel te leren over content maken en plannen, maar ook om mijn creativiteit kwijt te kunnen. Daarnaast verwacht ik de theorie die ik op school heb geleerd toe te passen op de werkvloer. Ook hoop ik een goede indruk te krijgen over hoe het in een echt bedrijf eraan toegaat. Na een drukke en informatieve eerste dag heb ik er al veel zin in!

Overzicht nieuws

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?