icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws 06/01/2022

"De constante ontwikkeling maakt dit vak ontzettend uitdagend"

EportaConsult

We verwelkomen weer een nieuwe collega: Marco Donkers. Hij heeft zijn hele leven al passie voor digitale technieken. Maak kennis met hem!

Kun je jezelf kort voorstellen?

Sinds kinds af aan ben ik verliefd geworden op computers en de mogelijkheden die ze mij bieden. Initieel begon dit met spelletjes, daarna begon ik met spelletjes maken hierdoor werd ik bekend met de wereld van software engineering. Zodra ik mij middelbare school had afgerond, ben ik aan een opleiding informatica begonnen, dit beviel mij enorm goed. Dag in dag uit leren hoe ik computers kon laten doen wat ik wil, dit was voor mij een van de leukste tijden van mijn leven. Nadat ik klaar was met mijn studie ben ik begonnen met werken. Ik heb zowel grote als kleine bedrijven van binnen bekeken, uiteindelijk kreeg ik te horen over Dev Talents en werd ik razend enthousiast!

Waarom heb je passie voor jouw vak?

Waarom zwemt een vis, of vliegt een vogel, ze weten het zelf in ieder geval waarschijnlijk ook niet. Zolang als ik al leef, heb ik een passie voor digitale technieken. In totaal ben ik nou ook al zo’n 11 jaar actief in deze wereld en begin ik mezelf nog niet te vervelen. De constante ontwikkeling die vereist is om een “top of the line” software engineer te zijn maakt dit vak ontzettend uitdagend en leuk.

Waarom heb je gekozen voor Dev Talents?

Ik hou enorm veel van variatie en ontwikkeling. Dev Talents biedt mij de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven te werken en mijzelf door te ontwikkelen op meerdere vlakken. Toen ik op gesprek kwam bij Dev Talents waren de gesprekken vanaf begin af aan heel anders. Je kon zien en voelen dat er een heel hoog belang bij de werknemer lag. Ik ben midlancer bij Dev Talents, maar het voelt alsof ik een echte ondernemer ben.

Wat is je motto?

Goede keuzes zijn veel meer waard dan slecht werk. Zeker als programmeur waarbij het intelligente aspect veel belangrijker is dan de daadwerkelijke implementatie. Dit betekent dat ik meer waarde hecht aan het realiseren van een goede oplossing voor het probleem en daardoor juist minder bezig ben met snelle oplossingen die eerder geïmplementeerd worden maar niet toekomstbestendig zijn.

Waar kijk je het meeste naar uit?

Op dit moment natuurlijk mijn eerste opdracht, ik ben mijn programmeer skills een klein beetje aan het aanscherpen om direct hard en gemotiveerd aan het werk te kunnen. Daarnaast heb ik ook heel veel zin in de nieuwe connecties die ik ga leggen wanneer ik bij mijn eerste opdracht zal gaan werken.

Overzicht nieuws
EportaConsult
Marco Donkers /
SENIOR MICROSOFT .NET DEVELOPER

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?