icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws 02/09/2021

Nieuwe Business Manager Kyra: "Ik krijg energie van de match maken"

Kyra van der Putten

Voor mij zit Kyra van der Putten. Per 1 september staat zij als Business Manager samen met John en Merel aan het roer van Dev Talents. Een uitdaging waarvan vier jaar geleden het zaadje is geplant.

Met enthousiasme vertelt Kyra over haar achtergrond. “Mijn naam is Kyra, ik ben 36 jaar en woon in Wijk bij Duurstede. Ik ben opgegroeid in Brunssum samen met mijn drie jongere broertjes. Sinds mijn 19e ben ik uit Limburg vertrokken, maar je kunt nog altijd aan mijn accent horen dat ik daar de helft van mijn leven heb gewoond.”

Op een gegeven moment is Kyra naar Breda verhuisd om de studie Vrijetijdsmanagement te volgen. “Na deze afgerond te hebben, viel ik eigenlijk een beetje in een zwart gat. Precies ten tijde van de recessie ging ik namelijk op zoek naar een baan in de eventsector. Daarnaast waren bedrijven vooral op zoek naar mensen met specifieke vakkennis - iets wat ik met mijn brede opleiding niet had. Zo heb ik me vier jaar suf gesolliciteerd, meerdere baantjes gehad waar ik niet volledig op mijn plek zat en me vooral afgevraagd: waar word ik wél gelukkig van in een baan?”

Na een lange zoektocht besloot ze het roer om te gooien. “Een vriendin van mij was accountmanager en ik dacht: dat wil ik ook! Mensen helpen een juiste plek te vinden waar ze zich thuis voelen. Jarenlang heb ik namelijk aan de andere kant van het arbeidsbemiddelingsproces gestaan, dus als ervaringsdeskundige wilde ik mensen beter helpen dan dat ik geholpen was. In 2016 kreeg ik bij Adecco de kans om ervaring op te doen als accountmanager. Ik leerde het hele proces van A tot Z kennen en vond het geweldig. Ik wist: dit is hét voor mij.”

“Toen belde John van Lieshout mij, vier jaar geleden, voor een kopje koffie. Ik raakte tijdens ons gesprek overtuigd van de meerwaarde van het midlance-model en House of Talents als organisatie. Eindelijk een professioneel bedrijf dat gestaagd groeit, waarin de expert centraal staat en waar je als Business Manager met een 360 graden rol betrokken bent bij de hele dienstverlening. Helaas was ik toen nog onvoldoende ervaren voor zo een 360 graden rol. Maar John zei: als ik een derde Business Manager nodig heb, dan ben jij de eerste die ik bel.”

En die belofte is hij drie maanden geleden nagekomen. Na vier jaar bij Yacht te hebben gewerkt, heeft Kyra haar rugzak gevuld met relevante werkervaring en gaat ze vol enthousiasme aan de slag als Business Manager bij Dev Talents. “Wat ik zo leuk vind aan deze rol, en dit meen ik uit de grond van mijn hart, is de match maken die de opdrachtgever verrast en die vervolgens onverwachts positief uitpakt. Mensen op een plek zetten waar ze kunnen groeien. Uit hun comfortzone trekken door ze te laten spartelen maar niet te laten verzuipen. Ik krijg de meeste energie wanneer ik de relatie aanga met zowel de opdrachtgever als de expert. Niet enkel cv schuiven, maar aandacht hebben voor de behoefte van de opdrachtgever en zien welke expert daar écht bij past. Ik geloof namelijk dat als je de juiste persoon op de goede plek zet, er mooie dingen gebeuren.”

Kyra is voor haar gevoel bij Dev Talents op die plek beland. “De bedrijfscultuur van Dev Talents en House of Talents spreekt me enorm aan. Menselijk, motiverend en samenwerken in vertrouwen. Er wordt naar je gekeken als individu, je wordt gehoord. Daarom voel ik me nu al thuis en kijk ik er naar uit om aan de slag te gaan!”

Overzicht nieuws

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?