icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws Microsoft development 07/07/2021

Nagenieten van de heerlijke zomerbarbecue!

bbq

Vorige week donderdag was het dan eindelijk zover, het minifestival voor alle developers van The Human Network vond plaats: de ‘DevFest zomerbarbecue’. Het werd een feestelijke afsluiting van het tweede kwartaal.

Expertise

Microsoft development

.NET'ers die impact maken

Over deze expertise

Met een temperatuur van 26 graden en strak blauwe lucht werd de middag om 17.00 ingeluid. Iedereen was in een zomerse stemming door de zonneklep die ze ontvingen bij binnenkomst en het tropische terras. De muziek werd verzorgd door DJ en Business Manager Bertin Bom van QoppoConsult. Onder het genot van een heerlijk speciaalbiertje werd het spel ‘petje op, petje af’ gespeeld. Hier kwamen de zonnekleppen goed van pas. De winnaar ging met een prachtige opblaasbare flamingo bekerhouder naar huis.

Daarna kon de barbecue beginnen. Deze werd verzorgd door cateringbedrijf Piccalilly. Het werd een heerlijke combi van mals vlees, salades, stokboord en vegetarische gerechten. Het dessert werd natuurlijk niet vergeten. Dit kwam in de vorm van een ijsfiest, met ambachtelijk Italiaans ijs van Venezia Utrecht.

Het was een gezellige middag met goede muziek, lekker eten, fantastisch weer en veel gezelligheid! Wij hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien bij DevFest.

Overzicht nieuws
Expertise

Microsoft development

.NET'ers die impact maken

Over deze expertise

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?