icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws 20/10/2022

Dev Talents is trotse sponsor van Albatros D4

sponsor

Kijk dit team eens stralen in hun Dev Talents-shirt! Vanaf nu zijn wij de trotse sponsor van het korfbalteam D4 van ckv Albatros in Zwijndrecht.

De Zwijndrechtse Christelijke korfbalvereniging Albatros werd in 1954 opgericht door Gerard Joris Los en is in de jaren uitgegroeid tot een grote korfbalvereniging en een begrip in de gemeente Zwijndrecht. Er wordt bij Albatros van jong tot oud op allerlei niveaus gekorfbald.

Bewegen wordt als één van de belangrijkste factoren voor een gezonde ontwikkeling van de jeugd gezien. Daarom zijn wij graag onderdeel van de blijdschap van deze jonge sportfanaten! Deze toppers kunnen nu wekelijks een fanatieke wedstrijd spelen in de shirts gesponsord door Dev Talents. 

We wensen jullie veel sportplezier en komen graag een keer naar een wedstrijd kijken! 

Overzicht nieuws

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?