icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws 04/11/2021

Dev Talents aanwezig op J-Fall 2021

dev

Net als voorafgaande jaren is Dev Talents aanwezig op J-Fall: het grootste Java-event van Nederland. Iedereen die met Java werkt of gaat werken, is hier aanwezig en het event in Ede is dan ook volledig uitverkocht. Het is een mooie kans om onze nieuwe merknaam Dev Talents in de Java-wereld op de kaart te zetten.

dev
dev

J-Fall heeft een programma waarin meerdere sprekers alle ins en outs vertellen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Java Development en wat de toekomst ons gaat brengen. Tijdens deze sessies door, lopen de bezoekers rond en bezoeken zij de stands. Zo ook die van Kay van Raak, Business Manager van Dev Talents. “Bij Dev Talents hebben we dit jaar gekozen om onze bezoekers kennis te laten maken met onze organisatie door middel van een Fast Coder Game. Binnen dertig seconde moet een stuk code zo snel en nauwkeurig mogelijk worden overgetypt. Als je de eerste plaats in het overzicht bemachtigt, dan win je een gave J-Next draadloze oplader. Een gadget die iedereen natuurlijk wil hebben! En deze persoon mag zich de snelste developer van J-Fall noemen. 

De game is gebouwd door specialisten Brett, Talha (beiden J-Next) en Fathi (UX Partner). Halverwege de dag speelden al ruim 40 bezoekers onze game en de score werd steeds lastiger te verbeteren.  Accuraat werken en snelheid zijn cruciaal voor een goede score! 

Java Developer Brett is vandaag ook aanwezig, hij begeleidt bezoekers met het spel. En Kay jaagt bezoek naar de stand toe, met zijn Dev Talents reclamebord. 

De top drie van de ranking heeft vandaag een mooie score neergezet. Doordat mensen op het grote scherm geconfronteerd worden met hun resultaten, zien we dat veel bezoekers hun score willen verbeteren. Hier hebben Brett, Talha en Kay heel bewust over nagedacht!

Overzicht nieuws

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?