icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Data Talents
Nieuws 28/10/2021

Klant is koning en dat staat bovenaan mijn lijst!

Tayfun

We verwelkomen een nieuwe collega in ons team: Tayfun Cakir. Tijdens zijn studie Business IT & Management werd het voor hem duidelijk dat hij verder wilde ontwikkelen op het data gebied. Tayfun stelt zich voor!

Kun je jezelf (kort) voorstellen?

''Mijn naam is Tayfun en ik ben iets meer dan 4 uur oud gebaseerd op Planet Miller van de film Interstellar. Gezien elk uur op Planeet Miller, 7 jaar op aarde is, ben ik om specifiek te zijn 30 jaar jong (of moet ik nu oud zeggen).  

Hint: Interstellar is mijn favoriete film

Ik ben getrouwd en samen met mijn partner Jessica van Zuid Amerikaanse afkomst, hebben wij een zoon van 4 maanden met de naam Musa Elias. 
Het is waanzinnig om te zien hoe een klein mens in zo een korte periode zoveel informatie opneemt, verwerkt, vertaald en weer toepast. 

Dit is allemaal informatie en vergelijkbaar met wat wij doen met Data. (Gestructureerd/Ongestructureerd). Toevallig dat ik de woord data noem? 

Absoluut niet..''

Waarom heb je passie voor jouw vak?

''Vanuit mijn studie heb ik Business IT & Management afgerond en heb ik tijdens mijn stageperiodes altijd gewerkt met data. (Dashboard/Rapporten). Voor mijn Minor heb ik Big Data gekozen en op dat moment was het voor mij duidelijk dat ik hier verder in wou groeien. 

Fast forward vier jaar verder, ben ik bekend en gespecialiseerd met ETL/ELT tooling en processen vanuit een Microsoft ecosysteem. Naast het werken met data is mijn passie ook het automatiseren van dataprocessen. Ik leer dan ook graag door m.b.t. toepassingen vanuit het Microsoft Power Platform. 

Maar goed, in een tijdspan van nog 37 jaar heb ik de ruimte om te blijven groeien en te leren (Ik bespaar je de planeet Miller tijdsconversie).''

Waarom heb je gekozen voor Data Talents?

''Voor mijn officiële startdatum heb ik boordevol vacatures zien langskomen (Thanks @Erik, @Erik, @Sanne). Dit zijn een van de positieve punten voor mij waarom ik bij Data Talents ben gaan werken. Je hebt regie in eigen handen en kan zelf sturen. Het is een cultuur waar transparant zijn normaal en ook ingebakken zit in de communicatie.

Ik vind het belangrijk dat de klant meer dan tevreden is. Ik krijg hier dan ook de focus voor, zonder dat er extra activiteiten gevraagd wordt t.b.v. visibility en als mogelijke resultaat een promotie. Samen met de business managers en de klant wordt er a.d.v. je werk ervaring en certificaten onderhandeld en bepaald wat je uurtarief zal gaan worden.''

Vertel iets verrassends over jezelf of wat is jouw motto?

''Klant is koning en staat voor mij bovenaan mijn lijst. 
Voor Data Talents zijn wij als werknemers erg belangrijk en dat zie ik ook terug in de handelingen en communicatie.''

Waar kijk je het meeste naar uit?

''Ik kijk er erg naar uit om kwaliteit te leveren en onze klanten te helpen met het oplossen van complexe data vraagstukken.''

Overzicht nieuws
Data Dolphins
Tayfun Cakir /
Data Engineer

Data Talents helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!