icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Data Talents

De voordelen van midlancen

DataDolphins

Als midlancer geniet je van de vrijheid die je als freelancer hebt. Wat je minder vindt zijn ‘bijzaken’ zoals acquisitie en de administratie, daar gaat stiekem veel tijd in zitten. Het zou mooi zijn als je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Dat is precies wat we doen bij onze midlancers. Alle bijkomende commerciële en administratieve taken regelen wij voor je. We zorgen ervoor dat je volledig met je werk en persoonlijke ontwikkeling bezig kunt zijn.

Foto Erik den Ouden
Erik den Ouden /
Executive Business Manager

Is midlancen iets voor jou?

Midlance test
Ontdek in 10 korte vragen of jij een potentiële midlancer bent. Je ziet de uitslag direct!
Doe de test

Inkomen: zeker en transparant

Als midlancer ben je voor onbepaalde tijd in dienst bij Data Talents en ontvang je elke maand op een vast moment je salaris. Je bent bij ons altijd zeker van inkomsten, ook bij ziekte en beschikbaarheid. Wij zorgen ervoor dat jij een regelmatig inkomen hebt, zelfs als de klant niet op tijd of zelfs niet betaald. Jij ontvangt 70% van jouw omzet. Je salaris is hierdoor veel hoger dan een marktconform salaris elders in vaste dienst. 

Vakantie: wanneer en hoe vaak jij wilt

Als midlancer bepaal je zelf hoeveel dagen je vrij neemt per jaar. We zijn niet gebonden aan een minimum of een maximum. De één wil graag sparen voor een mooie auto en werkt maximaal door. De ander wil graag met het gezin een reis maken door Australië en gaat er twee maanden tussenuit. Ofwel, maximale vrijheid gegarandeerd. 

Berin SKI

Administratieve zaken: volledig ontzorgt

Je wilt je als expert graag bezighouden met je vak. Het werk dat je leuk vindt en waar je goed in bent. De administratieve rompslomp kan je gestolen worden. Bij ons heb je maximale focus op je inhoudelijke ontwikkeling en ben je vrij van zorgen over een sluitende administratie, bewaking van je uitstaande facturen en een correcte belastingaangifte. Onze backoffice neemt deze verantwoordelijkheid volledig bij je weg. Wij zorgen voor een correcte afhandeling van salarissen en wettelijke premies. Je hebt nergens omkijken naar en je krijgt elke maand waar je recht op hebt.

Download: de voordelen van Midlancen

Midlancen bij House of Talents / pdf - 191.02 kB
Foto Erik den Ouden

Word jij enthousiast van bovenstaand verhaal? Neem contact op met een van onze Business Managers en kom erachter of midlancen ook iets voor jou is.

Neem contact op met Erik den Ouden