icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Data Talents
Nieuws 13/10/2021

''Ik geloof dat je het beste moet maken van je leven''

ReneHeckler

We willen graag René Heckler verwelkomen bij Data Talents! René is sinds oktober officieel in dienst bij ons en mocht gelijk beginnen met een uitdagende opdracht bij Heineken/ Lees zijn kennismaking hier.

Kun je jezelf (kort) voorstellen?

Ik ben Rene Heckler. In 1979 ben ik geboren in Duitsland en 20 jaar later heb ik de voor mij grote stap naar Nederland durven te nemen om daar Econometrie te studeren. Omdat de Nederlandse cultuur mij heel erg trok ben ik hier tot heden gebleven en heb hier ondertussen een Nederlandse vrouw en 2 kinderen. In mijn professionele carriere heb ik verschillende rollen vervult op het snijvlak van Business, IT en Data zoals Project Lead, Business (Intelligence) Analyst maar ook BI en Outsystems Developer. 

Waarom heb je passie voor jouw vak?

Ik heb passie voor het helpen van mensen aan de ene kant maar ook van techniek en puzzels aan de andere kant. Ik voel me als een vis in het water als ik deze 2 elementen kan combineren. Mijn dag is helemaal geslaagd als ik zo veel mogelijk klanten of collega’s heb geholpen op een dag.

Waarom heb je gekozen voor Data Talents?

Bij Data Talents kan ik mijn passie combineren met ondernemerschap. Met 16 jaar werkervaring voelt het alsof ik voldoende bagage heb om deze stap aan te gaan. Ook bevallen me de profielen van de verschillende klanten van Data Talents waardoor ik verwacht om gevarieerde en uitdagende projecten tegemoet te gaan.

Wat is jouw motto?

Ik geloof dat je het beste moet maken van je leven, zeker omdat we toch maar best kort op deze aarde zijn. Daarom wil ik maximaal dingen doen die in lijn van mijn passie liggen.

Waar kijk je het meeste naar uit?

Ik kijk vooral uit naar de mensen die ik ga ontmoeten. Aan de ene kant bij de klant maar zeker ook de collega’s bij Data Talents. Ik zit nu bij Heineken al met super leuke mensen in het Learning & Development domein te werken en ben vooral benieuwd wat de toekomst nog gaat brengen.

Overzicht nieuws
logo data talents
Rene Heckler /
Data Lead

Data Talents helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!