icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Data Talents
Nieuws 21/03/2023

Data Talents at full speed!

DataDolphins

De maximum snelheid van een dolfijn is rond de 50 km/u maar afgelopen week werden snelheden van ruim 300 km/u gehaald! De experts van Data Talents namen het tegen elkaar op in de F1 simulatoren bij RaceSquare in Utrecht.

Het nieuwe Formule 1 seizoen is net weer van start gegaan dus het leek ons een toepasselijk uitje om zelf te gaan racen en te kijken wie nou onze snelste expert is. De eerste ronde werd in Oostenrijk gereden over de Red Bull Ring, nu nog zonder de mogelijkheid om elkaar te raken zodat iedereen goed kon oefenen. Hier kwamen al snel een aantal talenten bovendrijven, bijvoorbeeld Bas Verstappen, Miquell Schumacher en Remmen is Angst.

Na het diner werd de finale geracet in Zandvoort, nu zou het er echt om spannen wie er op het podium mocht gaan plaats nemen. Dit vroeg om een mix van pure snelheid, wagenbeheersing maar ook hoe goed je de crashes kon vermijden. Na een lange en spannende race was duidelijk wie de 3 winnaars van de avond waren:

Nummer 3: Adiet Jasai
Nummer 2: Miquell ‘Schumacher’ Kleuters

Nummer 1: Stefan Guth!

Alle winnaars kregen een fles champagne mee naar huis om op te drinken of op te spuiten zoals een echte F1 coureur.  Stefan kreeg als absolute winnaar nog een waardebon om een keer te gaan rijden in een echte Ferrari.

We kijken terug op een geslaagde avond waar alle collega’s erg veel lol hebben gehad! Meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen maar alsnog gefeliciteerd aan de toppers van de avond.

DataDolphins
DataDolphins

Data Talents helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!