icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents

Onderwijsontwikkeling

Met een wereld die constant in beweging is, staat onderwijs aan de basis van verandering en ontwikkeling. Onderwijsontwikkelingen gebeuren dan ook vaak onder invloed van maatschappelijke veranderingen.

Leadership Talents ziet onderwijsontwikkeling als een continu proces om te werken aan het verbeteren van onderwijskwaliteit. Onze interim-managers leggen een stevig fundament en bouwen mee aan de toekomst van onderwijsorganisaties. Dit doen wij vanuit onderwijskundig leiderschap. Wij vinden dat elk talent een excellente leeromgeving verdient die uitdaagt en verbindt.

Elementen voor een succesvolle onderwijsontwikkeling

Voor een succesvolle onderwijsontwikkeling houden onze interim-managers o.a. rekening met aspecten zoals:

  • De strategie: o.a. de kernwaarden en de doelen.
  • De structuur: o.a. verdeling van  taken en verantwoordelijkheden.
  • De schoolcultuur: verschilt per school.
  • Het leervermogen van de individuele teamleden en de organisatie.
  • Professioneel leiderschap.
  • De systemen: o.a. het leerlingvolgsysteem en de financiën.

Onze interim-managers zijn inzetbaar op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Van tijdelijke vervanging tot veranderprocessen, van teamversterking tot onderwijsvernieuwing.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ben je op zoek naar een ervaren interim-manager Onderwijs? Neem contact op met Business Managers Lisette of Jorrit, via 030 –890 54 15 of office@leadershiptalents.nl

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met Leadership Talents!