icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents

Wat is onderwijslogistiek?

One size fits all gaat niet meer op in het onderwijs. Onderwijsinstellingen staan daarom al geruime tijd voor de uitdaging om hun onderwijs zo flexibel mogelijk en op maat aan te bieden. Studenten moeten kunnen kiezen wat bij hen past op elk moment, om zo een leven lang leren vorm te kunnen geven. Goed functionerende onderwijslogistieke processen worden daarmee steeds belangrijker, maar vaak ook complexer.

Slim inrichten van onderwijslogistiek vraagt soms om creatief en out-of-the-box denken op enige afstand!
Interim-manager / Leadership Talents

Wat een goede onderwijslogistiek oplevert?

  • Een hogere student- en docenttevredenheid
  • Een betere kwaliteit van het onderwijs
  • Meer studiesucces
  • Een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering

Rots in de branding

De interim-managers van Leadership Talents hebben veel ervaring op het gebied van onderwijslogistiek. Zij ontzorgen vanaf dag één en hebben jarenlang ervaring in diverse managementrollen in het onderwijs. Het zijn geen adviseurs: onze mensen implementeren de verbeteringen ook. Ze staan met de voeten in de klei: zijn proactief, kunnen goed delegeren én de mouwen opstropen. En ze gaan voor duurzame oplossingen.

Ben je op zoek naar een ervaren interim-manager onderwijs?

Neem contact op met Business Managers Lisette of Jorrit, via 030 –890 54 15 of office@leadershiptalents.nl

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met Leadership Talents!