icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents

Wat is kwaliteitszorg binnen het onderwijs?

Een onderwijsinstelling evalueert regelmatig de kwaliteit van de onderwijsprogramma’s. Het is van cruciaal belang om het onderwijs voortdurend te optimaliseren en te zorgen dat studenten beter of anders leren.

De zorg voor kwaliteit houdt niet op na elke verbetering, maar gaat juist verder. De essentie van kwaliteitszorg is de permanente, systematische en cyclische aandacht voor het bepalen, bewaken en verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs.

Regie op onderwijskwaliteit

Met hun brede ervaring in het mbo, hbo en vmbo staan onze interim-managers klaar om de onderwijsinstelling te ondersteunen in het optimaliseren van de onderwijskwaliteit. Onze interim-managers zijn kritische gesprekpartners en denken mee over relevante vragen, zoals:

  • Hoe zorg je voor een stevige inbedding van kwaliteitszorg?
  • Hoe zorg je ervoor dat online onderwijs alle kwaliteitsstempels haalt?
  • Hoe creëer je een omgeving waar regelmatig gecheckt wordt of de ‘goede dingen’ worden gedaan en of deze nog beter kunnen?
  • Hoe kun je adequaat en flexibel inspelen op snel veranderende behoeften van studenten, werkveld en samenleving, met aandacht voor én behoud van kwaliteit?

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ben je op zoek naar een ervaren interim-manager Onderwijs? Neem contact op met Business Managers Lisette of Jorrit, via 030 –890 54 15 of office@leadershiptalents.nl

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met Leadership Talents!