icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents
Blog 08/04/2020

We hebben waardering en bewondering voor onze opdrachtgevers én interim managers

pt

We maken met elkaar een bijzondere tijd door tijdens deze Corona-crisis. Zowel persoonlijk, in je directe omgeving als in je werk kom je voor diverse uitdagingen te staan waar je niet altijd direct een antwoord op hebt. Het is een gegeven waarmee iedereen nu moet leven en omgaan.

Het is een leerproces waarbij we de schouders er opnieuw en vooral anders onder moeten zetten. Het betekent voor Leadership Talents dat we naast onze dagelijkse aandacht voor onze relaties en opdrachtgevers, nu juist ook de aandacht voor onze eigen mensen intensiveren. Het is indrukwekkend om te zien hoe zij zich aanpassen aan de huidige situatie, en zich maximaal inzetten om de hoge kwaliteit van werk te leveren die ons kenmerkt. Iets om enorm trots op én dankbaar voor te zijn!

Ook zijn we dankbaar richting al onze relaties en klanten voor het steevaste vertrouwen in Leadership Talents en onze experts. We zullen er alles aan doen om met elkaar door deze enerverende tijd te komen en onze diensten te blijven leveren zoals we gewend zijn.

We wensen iedereen goede gezondheid toe en kijken uit naar de verdere samenwerking in de toekomst, zowel online als straks weer in fysieke aanwezigheid van elkaar.

Hartelijke groet, ook namens alle experts,

Lisette Bultema & Jorrit Rehorst
Business Managers Leadership Talents

Overzicht blogs

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met Leadership Talents!