icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Blog 28/12/2018

Onderwijskundige Kyra is nét afgestudeerd en nu al aan de slag bij Schiphol

Blog Kyra

Ken je het L&D Boost Program al? In dit unieke traject krijg je als onderwijskundige de kans om te starten als expert! In september 2019 start er weer een nieuwe lichting ‘experts'. L&D Expert Kyra doorliep het vorige L&D Boost Program én vertelt je hier graag meer over!

Hoe vet is dat? Net afgestudeerd en nu al aan de slag bij Schiphol. Ik maak het mee door deelname aan het L&D Boost Program
Kyra Gevaerts / L&D Talents

Bij Schiphol help ik bij de ontwikkeling van een leertraject om de werknemers klaar te stomen met nieuwe kennis en vaardigheden. Een super vette uitdaging en natuurlijk heel bijzonder om nu al aan de slag te mogen bij een bedrijf als Schiphol. En daar sta je dan, het Constructivisme nog vers in het geheugen maar moet je ineens een gesprek voeren met een "SME" (Wat? Vertaling: Subject Matter Expert) en ga je een e-Learning maken (Hoe!? Articulate?). Dat had ik niet gedaan op mijn studie. Wat nu? De ervaring van het L&D Boost bood mij de nodige ondersteuning en een zachte landing zodat ik deze onderwijskundige vaardigheden onder de knie kreeg.

Het L&D Boost Program biedt daarbij niet alleen ondersteuning in de vorm van verschillende onderwijskundige en consultancy trainingen. Ook heb ik een buddy, een onderwijskundige die al een tijd in het vak zit, die ik ronduit kan uitvragen en mij ondersteunt in het leren van de kneepjes van het vak. Bovendien zit ik op opdracht met andere toppers van een L&D Talents collega's die altijd klaar staan om mijn vragen te beantwoorden (zowel onderwijskundig als wat betreft persoonlijke ontwikkeling!).

And last but not least, biedt het L&D Boost Program ondersteuning doordat je met een groep start van ambitieuze net-afgestudeerden en die ook in hetzelfde schuitje zitten. Namelijk van net om de hoek komen kijken als startende onderwijskundige met alle nieuwe en spannende dingen van dien. Samen kan je die eerste spannende stappen en opdrachten met elkaar delen en elkaar van steun en tips voorzien. Op de opleiding leer je over scaffolding en samen leren. Dit is precies wat het L&D Boost Program biedt. De kans om wel in het diepe te springen, maar gelukkig met zwembandjes, zodat je zachtjes landt.

Meer informatie

Ook meedoen aan de L&D Talents Consultancy Experience? Neem contact op!