icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 27/12/2021

Zo was 2021 en dít zijn onze plannen voor 2022

QoppoConsult

Nog even en we laten 2021 achter ons. Maar we beginnen 2022 niet alleen met oliebollen en champagne. In dit artikel kijken we terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar en geven we je alvast een sneakpreview van onze plannen voor 2022.

2021: Nieuwe Business Managers, laag verloop en iedereen bezet

Terwijl de wereld nog steeds op z’n kop stond, begon IT Test Talents 2021 goed met twee nieuwe Business Managers: Tim en Cinthya. Nieuwe energie, extra handen, en goede ideeën. Een welkome aanvulling op het bestaande team!

“Dankzij het nieuwe team hebben we veel individuele aandacht voor alle experts, iets wat wij heel belangrijk vinden. Daarnaast werkt het managementteam supergoed samen en dit zie je ook terug in het verloop van 2021, wat weer heel laag was,” een ander hoogtepunt, vertelt Business Manager Cinthya. Het gemiddelde verloop van experts bij IT Test Talents ligt onder de 3% – een stuk lager dan het Nederlands gemiddelde van 17%.

Een ander noemenswaardig feit is dat IT Test Talents sinds februari 2021 ‘uitverkocht’ is. Dat betekent dus dat alle experts aan een opdracht werken. En omdat de zomer van 2021 een redelijk vrije zomer was, zonder al te veel coronamaatregelen, was er eindelijk gelegenheid voor een van de legendarische feesten van IT Test Talents. Bijna alle experts kwamen deze zomer bij elkaar tijdens een gezellige barbecue.

Wat zijn de plannen voor 2022?

Het lage verloop van de experts in combinatie met de groei in fulltime medewerkers én de ambitie voor de toekomst, zorgt dat IT Test Talents op een nieuw punt in de levenscyclus is aangekomen. Langzaamaan groeit IT Test Talents uit tot een van de autoriteiten op het gebied van Test-experts.

Bij IT Test Talents werken op moment van schrijven bijna 100 experts. “We streven naar een groei van 20% en om dit te ondersteunen gaan we in 2022 op zoek naar een 5e Business Manager om het team en onze nieuwe experts te ondersteunen,” vertelt Tim.

Tijdens deze geplande groei is het belangrijk om de onderlinge relatie tussen de Business Managers en experts te behouden: “Een persoonlijke band met onze experts, waarbij hun wensen en behoeften voorop staan, is nog steeds belangrijk. Ook blijven we kijken naar hoe we de medewerkers blijvend kunnen binden en boeien,” vertelt Cinthya.

En hoe maakt IT Test Talents de wereld 2022 nog een beetje mooier?

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is hip, maar bij IT Test Talents zijn het geen loze woorden. Duurzaamheid zit in onze genen. “We compenseren de werkplekken van onze experts door het planten van bomen via Trees for All. Ook de kilometers die onze experts declareren worden op deze manier gecompenseerd,“ vertelt Cinthya.

Maar bij IT Test Talents pakken we het breder op: Duurzaamheid betekent ook goed zijn voor de ander. Daarom kijkt IT Test Talents naar wat de experts nodig hebben om gelukkig te zijn. Dankzij het midlance-model is er namelijk veel flexibiliteit om het professionele leven van de experts zo in te richten dat ze overeenkomen met hun doelen en dromen.

Tot slot kijken we graag naar onze omgeving om maatschappelijk verantwoord ondernemen breder te trekken: Door bij elke stap na te denken of dit de duurzaamste en meeste verantwoorde optie is, proberen we de wereld en de samenleving telkens wat mooier te maken. Hebben we een businessdiner? Dan gaan we graag naar restaurant De Hoge Weide – hier werken mensen die een verdere afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

En dat was het! We wensen iedereen veel gezelligheid, en een fantastisch 2022! Op zoek naar een nieuwe baan, en zin om je aan te sluiten bij dit kundige en gezellige team? Neem contact met ons op en wie weet zien we je in 2022!

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!