icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents

De voordelen van de Midlance-constructie

IT Test Talents

Je geniet van de vrijheid die je als freelancer hebt. Je bent op jouw manier met je werk bezig. Wat je minder vindt zijn de ‘bijzaken’ zoals acquisitie en de administratie. Daar gaat stiekem veel tijd in zitten. Het zou mooi zijn als dat anders kan worden opgelost. Dat is precies wat we doen bij onze midlancers. Alle bijkomende commerciële en administratieve taken halen we bij je weg. We zorgen ervoor dat je volledig met je werk bezig kunt zijn.

QoppoConsult
Keta Maria Teka /
Business Manager

Is midlancen iets voor jou?

Midlance test
Ontdek in 10 korte vragen of jij een potentiële midlancer bent. Je ziet de uitslag direct!
Doe de test!

Samen: kennis delen is onze tweede natuur

Als midlancer ben je in dienst van een bedrijf waar je samenwerkt met collega´s en vakbroeders. Er is intern veel kennis en ervaring aanwezig. Opleidingen kopen we collectief in. We zorgen dat die opleidingen of trainingen haarfijn aansluiten op jouw vakgebied en interesses.

Lees meer over onze trainingen

Vrijheid: vast in loondienst en toch vrij

Als midlancer ben je in vaste dienst en heb je niet met alle wetgeving omtrent freelancen te maken. Je mag zolang voor dezelfde opdrachtgever en aan dezelfde interim opdracht werken als je wilt. Je bent ook niet verplicht om aan meerdere opdrachten tegelijkertijd te werken. Als midlancer kun je je dus volledig richten op je werk en doen wat je het liefst doet: je bezighouden met je vak.  

THN

Beloning: een unieke beloningsstructuur voor midlancers

Als midlancer ben je in vaste dienst en krijg je elke maand op een vast moment je salaris uitbetaald. 

Je salaris is veel hoger dan een marktconform salaris elders in vaste dienst. Je ontvangt 70% van wat wij de opdrachtgever factureren.

Een vangnet is hier echt een vangnet
Maarten Splinter / Midlancer
Interview

Midlancen: persoonlijke ontwikkeling en een klankbord

Goed geld verdienen is een belangrijk aspect van het midlancen, maar was voor Paul Muller niet de hoofdreden om hiervoor te kiezen. Hij voelde meteen: bij IT Test Talents kan ik mij ontwikkelen, hier pas ik. "Na 25 jaar in loondienst, heb ik vanaf dag 1 geen moment spijt gehad. Ik heb enorm veel plezier in mijn werk, ik ontwikkel mezelf en heb een fantastische achterban om mee te sparren. Wat wil je nog meer?"

Lees het interview

Download: de voordelen van Midlancen

Midlancen bij House of Talents / pdf - 191.02 kB
Interview

"Het midlancen bevalt mij goed. Ik kan zelf beslissen over mijn werktijden en vakantiedagen"

Anne Vos werkt sinds mei bij IT Test Talents. Ze is bij ons terecht gekomen via een vriendin. “Ik kende het bedrijf al wel”, vertelt Anne. "Ik ben echt superblij hoe alles hier geregeld is, en hoe vriendelijk ze allemaal zijn. Ik heb nu zelf ook iemand geïntroduceerd; een oud-collega. Ik dacht: als iemand het verdient dan is zij het wel.”

Lees het interview
QoppoConsult

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze bijzondere experts!

Neem contact op met Keta Maria Teka