icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents

Experts geselecteerd op visie en daadkracht

Telefoon

Onze groep met over de 100 experts is op IT-gebied breed gekwalificeerd. Daarbij gaat het niet alleen over technische IT kennis. Denk ook bijvoorbeeld aan sectorkennis. De bancaire wereld is compleet anders dan de procesindustrie. Al deze kennis is breed verankerd binnen onze groep experts.

QoppoConsult
Cinthya Poulina /
Business Manager
Qoppo
Aan het stuur van de toekomst
Qoppo
Aan het stuur van de toekomst
Teamuitje
Gezellig borrelen met het team!
Wipeout
Overleven op de Wipe-out

Snel en breed inzetbaar

Onze experts zijn de spin-in-het-web. Ze overzien het totale proces. Van businessanalyse tot implementatie, van requirements tot functionele toepassing. Onze experts beschikken niet alleen over het vereiste analytisch vermogen maar ook over de communicatieve vaardigheden om verbindingen te leggen tussen de business en de wereld van IT. Ze zijn in staat om te luisteren, te benoemen en te vertalen.

Opdrachtgever profiteert

Experts zijn door de wol geverfd. Op alle niveaus deden ze ervaring op bij grote organisaties. Gedreven door hun ambitie en ondernemerschap zochten ze ruimte om zich verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Bij IT Test Talents vonden ze hun bestemming: een passende beloning voor hun vakmanschap en de ondersteuning om zich als expert naar eigen wens te ontwikkelen. Dit vertaalt zich in werkplezier en kwaliteit waar u als opdrachtgever de vruchten van plukt.  

Profiteer

Onderdeel van House of Talents

House Of Talents is het (t)huis van 1000 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle domeinen

IT Test Talents: eigenzinnige experts zorgen voor bijzondere resultaten. Ontdek de kracht van onze experts!