icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents

Tevreden opdrachtgevers van IT Test Talents

qoppo

Onze experts worden steeds teruggevraagd

Geen mooier visitekaartje dan tevreden opdrachtgevers. Bij IT Test Talents geloven wij dat kwaliteit de sleutel is tot succes. Wij hebben bewezen resultaten behaald bij talloze projecten en hebben tevreden partners die ons vertrouwen in het leveren van hoogwaardige software testing oplossingen.

Een greep uit onze opdrachtgevers

ÌNG
DNB
NS
Cliniclowns
CIBG
Achmea
Van Lanschot
Gemeente Amsterdam
DAF
Friesland Campina
ProRail
Quion
IT Test Talents heeft stuk voor stuk pareltjes in dienst, die ook in bredere zin een organisatie verder helpen. Het zijn altijd experts die communicatief goed in elkaar steken, meedenken, in een organisatie hun weg weten te vinden, die je los kunt laten, maar ook goed samenwerken. Ik hoef me nooit zorgen te maken over de experts van IT Test Talents.
Pim de Jong / Resource Manager

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Neem dan contact met ons op!