icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 22/12/2021

Samen online dineren en Kerst vieren!

QoppoConsult

Afgelopen maandag is het hele managementteam op pad geweest om maar liefst 100 medewerkers en hun partners een 3 gangen diner te brengen als alternatief voor het grote eindejaarsfeest.

Helaas kon onze fysieke bijeenkomst vanwege de actuele corona maatregelen niet doorgaan, maar we wilden toch met alle experts feest vieren. Daarom heeft Business Manager Arjo afgelopen maandag maar liefst 600 kilometer gereden om de dinerpakketten rond te brengen en was Business Manager Sid dinsdag nog zijn laatste pakket aan het afleveren, maar wat was het hartverwarmend om al die blije gezichten te zien. Onze experts hadden keuze uit een vlees menu, een vis menu of een vegetarisch menu geheel zelf te bereiden aan de hand van een instructie video.

QoppoConsult

Dinsdagavond was het dan zover. Met ruim 200 mensen hebben we gezellig online gekookt en gedineerd. Business manager Sid vertelt: “Het 3 gangen menu was verzorgd door Restaurant Hoge Weide en het was uiteraard heerlijk.” Tijdens het diner werden er ook nog moppen verteld door de zoon van expert Yildrim Mermertas en de dochter van Business Manager Cinthya Poulina.

QoppoConsult

Na het diner was het tijd voor het grote spektakel: De grote IT Test Talents Kerstshow. Hier werd een erg gezellige live online quiz gehouden. Collega’s moesten liplezen, tekenen en kennis hebben over van alles en nog wat. Hier hebben we natuurlijk ontzettend om gelachen. De winnaar van de grote IT Test Talents Kerstshow was expert Arno de Groot!

Wij zijn ontzettend trots en blij dat we met zoveel experts (en hun partners) toch nog een fantastisch kerstdiner konden vieren! Aan het eind van de avond hebben we met iedereen geproost op een erg memorabel moment. Dit was namelijk op 21 december, in het jaar 2021, dat in de 21ste eeuw valt, op de tijd 21 uur, op de 21ste minuut en om het af te maken op de 21ste seconde. Op dit exacte tijdspunt hebben we het glas geheven en elkaar fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst!

Op naar een nog mooier een succesvoller IT Test Talents in 2022!

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!