icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 24/01/2024

Hierom is Midlancen bij IT Test Talents zo uniek

QoppoConsult

Ben je een Lowcode Tester, Mobile Tester, Test Automatiseerder, Testmanager of BI-tester in loondienst en lonkt een nieuwe uitdaging? De sprong wagen en als freelancer aan de slag gaan kan behoorlijk eng zijn. We begrijpen het. Je hebt immers je huur of hypotheek te betalen. En wat als er geen opdrachten meer binnenkomen? Aan de andere kant ben je het werken in loondienst eigenlijk wel zat. Steeds hetzelfde: dezelfde opdrachten, dezelfde verantwoordelijkheden en weinig kans op een beter salaris, hoe toegewijd je ook bent.

Tijd voor iets nieuws! Misschien heb je al gehoord van Midlancen: de ideale keuze voor degenen die streven naar meer, maar wel met de nodige zekerheid. Het betekent doen waar je van houdt, echt gewaardeerd worden en een bovengemiddeld salaris verdienen. Het is geen droom, maar de realiteit voor Midlancers bij IT Test Talents.

Een veelbelovende werkwijze: Het Midlance-model in de praktijk

Wellicht sta je kritisch tegenover het Midlance-model door de verhalen van andere bedrijven die beweren hier mee te werken. House of Talents, waar wij als IT Test Talents onderdeel van zijn, is echter grondlegger van Midlancer®. Wat Midlancen nu echt precies inhoudt? We zetten het in het kort voor je op een rijtje:

  • Bovengemiddeld salaris: Je krijgt 70% van je uurtarief.
  • Elke maand op tijd je salaris: Je hoeft niet te wachten tot je opdrachtgever betaalt, en zelfs als ze een keer niet betalen, ontvang jij gewoon je salaris. Elke maand op tijd!
  • Zekerheid: Heb je geen opdrachten of ben je ziek? Dan hebben wij voor jou een vangnetconstructie. Dat geeft net dat stukje extra zekerheid waar je als freelancer niet op kunt rekenen.
  • Vrijheid: Je bepaalt samen met je Business Manager welke opdrachten je wel of niet aanneemt, hoe ver je wilt reizen en voor welk uurtarief.
  • Geen acquisitie: Dat doen wij voor jou, lekker makkelijk. Vrij zijn is dan ook echt vrij zijn. Geen acquisitiemailtjes in de avonduren.
  • Freelancer-zorgen: Ook verleden tijd! Geen tijd kwijt zijn aan premies berekenen, verzekeringen, bonnetjes en wanbetalers.
  • Een huis kopen? Je krijgt gewoon een werkgeversverklaring.
  • Contract voor onbepaalde tijd: Ook al krijg je een fijn tarief op basis van je gewerkte uren, je bent voor de wet gewoon in vaste dienst. Als Midlancer kun je daarom rekenen op ontslagbescherming en een wettelijke verzekering. Ook heb je recht op AOW-uitkering, en natuurlijk ook op WW.
  • Opleiding: Als expert wil je natuurlijk voorop blijven lopen met de nieuwste ontwikkelingen. Helemaal als IT-tester – een sector waarin je al achterloopt als je op de hoogte bent van de ontwikkelingen van gisteren. Als gespecialiseerd IT-Testbedrijf weten wij precies welke opleidingen relevant zijn om on top of the game te blijven. Beter nog: We betalen zelfs een deel mee aan de opleidingen die je kiest en je mag onbeperkt opleidingen volgen.

Is Midlancen iets voor jou?

Midlance test
Ontdek in 10 korte vragen of jij een potentiële Midlancer bent. Je ziet de uitslag direct!
Doe de test!

Midlancen? Jij beslist waar je naartoe groeit

Midlancen? Jij beslist waar je naartoe groeit

Wat als Midlancer zo fijn is, is dat jij beslist wat je wilt met je toekomst. Want de expert die jij vandaag de dag bent, is een totaal andere over vijf jaar. Misschien wil je nu doorgroeien naar Testmanager, maar wil je wellicht over 5 jaar toch weer aan de slag als Testautomatiseerder.

→ Wil je graag genieten van een fijn salaris? Dan maak je gewoon lekker veel uren en neem je minder vrije dagen op.

→ Wil een mooie reis maken of wat extra quality time inplannen met je gezin? Dan neem je vrij en trek je de wereld rond. Bij ons heb je geen vast aantal vakantiedagen, dus ze zijn ook nooit op!

→ Zoek je verdieping? Dan maak je gebruik van de opleidingen die we je aanbieden (of je zoekt ze zelf uit, dat mag ook). Hoe meer ervaring op je CV en in de praktijk, hoe waarschijnlijker het is dat we ook een beter uurtarief voor je kunnen regelen.

Wat je aanstaande collega’s vertellen

Toch liever nog wat ervaringen van onze Midlancers? Expert Ronald Hoek werkt al 23 jaar voor IT Test Talents en vindt de open en transparante manier van werken bij IT Test Talents één van de fijnste onderdelen van zijn werk: “En vanwege het Midlance-model is er dus ook nooit onderlinge afgunst over loon of beoordelingen. Daarnaast lopen er gewoon hele leuke en diverse mensen rond, waarbij iedereen ook altijd bereid is om anderen de helpende hand toe te steken.”

We werken met zo’n honderd experts, en ze zijn allemaal Midlancer. Veel testers werken met veel plezier al vijf, tien, vijftien of zelfs twintig jaar bij ons. 

Expert Guus Holtkuile werkt ‘pas’ een jaar bij IT Test Talents, en vertelt waarom hij het er zo fijn vindt: ” “Ik kende Midlancen al van een oud-studiegenoot, maar ik was toen nog niet klaar om op deze manier te werken. Er zijn veel constructies waarbij je geen inkomen hebt als je geen opdracht hebt. Of je ontvangt wel een inkomen, maar dan moet je dat terugbetalen als je weer op een opdracht zit. Bij IT Test Talents is dat niet zo. Ik verdien nu beter en geniet ook van de voordelen en vrijheden die bij het Midlancen komen kijken.”

De ontspannen sfeer en de mogelijkheid om mee te denken over een opdracht of andere leuke ideeën, maakte Guus enthousiast om te komen werken voor IT Test Talents: “Als je iets zoekt in het testvak, onderdeel wilt zijn van een gezellige club en meer wilt verdienen, dan moet je hier komen werken“. En dat is echt zo. Ik ben hier geen nummer. Er is meer persoonlijke aandacht en iedereen kent elkaar beter. Bij IT Test Talents is dat echt anders dan bij mijn vorige werkgever waar we met meer dan duizend collega’s werkten. Het is minder corporate, het voelt als een vriendenclub.

Klinkt dit als muziek in de oren? Of wil je meer weten over werken bij IT Test Talents? Neem contact met ons op, en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Mail Keta Maria of bel haar op 06 - 106 349 51.

overzicht nieuws
QoppoConsult
Keta Maria Teka /
Business Manager

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!