icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 20/10/2021

Wij staan altijd klaar om elkaar te helpen!

it testers

Binnen IT Test Talents zijn onze software testers van alle markten thuis. Zo hebben we BI-Testers, Security Testers, Performance Testers, Test Managers, Test Coördinators en Scrummasters, maar ook testers met kennis op het gebied van Testautomatisering. Testautomatisering is in de huidige markt heel breed.

Er zijn zoveel verschillende tools waarmee je kunt werken en zoveel verschillende talen waarin je kunt programmeren. Zo heb je bijvoorbeeld de tool Cypress waarbij je Javascript gebruikt. Maar ook Selenium, een testdomein waarmee tests geschreven kunnen worden in een aantal veelgebruikte programmeertalen. Denk aan Java, C#, Groovy, PHP, Python en natuurlijk Ruby. De tests kunnen uitstekend worden uitgevoerd op de meeste browsers.

Er zijn ook de zo gehete Low Code/No Code tools, zoals Pega, Tosca en Parasoft. Zo zijn er nog vele andere tools in de huidige markt waarbij kennis van onze experts binnen IT Test Talents aanwezig is.

Door deze brede kennis en expertises is het schakelen ook zeer makkelijk binnen ons bedrijf. Zo had laatst een van onze experts een vraag over groovy scripting en heeft deze vraag uitgezet binnen IT Test Talents. Al gauw kwamen er vele reacties van medecollega’s die snel paraat stonden om hiermee te helpen.

Buiten het feit om dat we binnen IT Test Talents van alle expertises thuis zijn en het ook fijn om te zien hoe snel collega’s met elkaar schakelen om zo het beste resultaat te kunnen behalen.

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!