icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 07/11/2020

Pega-Testers: IT Test Talents speelt in op veranderende klantbehoeften

qoppo

Pega is hot! Omdat onze professionals graag inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt én vanwege veranderende behoeften van onze opdrachtgevers, is een deel van onze IT-Testers met Pega aan de slag gegaan.

Executive Business Manager Arjo: “In samenwerking met BPM Company zijn er trainingen in gang gezet en het ziet ernaar uit dat we nog eind van deze maand 10 CSA-gecertificeerde Pega-Testers in huis hebben. Deze gecertificeerde experts kunnen dus snel op Pega-gebaseerde innovaties succesvol worden ingezet. En we gaan door dus in november verwachten we dan ook al de 2e lichting Pega-Testers af te leveren voor de markt.”

Waarom Pega zo populair is? “Pegasystems is mondiaal marktleider in hoogwaardige BPM- en Operational Excellence softwareoplossingen. Via één platform kunnen organisaties eenvoudig en snel hun end-to-end processen inrichten én via slimme interfaces integreren met hun bestaande applicatielandschap. Het is dus slim en logisch om je -als IT-Tester- te verdiepen in deze technologie.“ Omdat Pega-systems bij steeds meer bedrijven wordt uitgerold is het belangrijk dat de markt keuze heeft in verschillende leveranciers op het gebied van Pega-Testers. Met de kwaliteit van onze testprofessionals, die beschikken over jarenlange ervaring in het testvak en de certificering en kennis van Pega Systems, bieden we de markt een nieuwe oplossing voor de vraag naar Pega-testers. BPM Company behoort tot de marktleiders in dit segment en zijn daarmee de aangewezen partner voor IT Test Talents om de testers op niveau te brengen.

Heb je interesse in informatie over Pega-Testen? Neem contact op via office@ittesttalents.nl of bel met Arjo, via 06 - 284 38 134

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!