icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 19/10/2021

Onze experts doen kennis op van Cypress

cypress

Bij IT Test Talents kun je onbeperkt opleidingen volgen. Als je namelijk beperkt wordt in je opleidingen, dan heeft dit effect op de bouw van jouw cv, jouw uurtarief én dus ook in je salaris bij ons midlance-model. Daar hebben we allebei last van!

Van een Functioneel Tester wordt steeds meer verwacht op het gebied van testautomatisering. Een snellere regressietest met een hoge dekkingsgraad, korte doorlooptijden en herhaalbaarheid zijn slechts enkele doelen die met behulp van testautomatisering gerealiseerd kunnen worden. 

Er zijn verschillende testautomatiseringstools waarmee je deze doelen kunt bereiken. Een steeds meer gevraagde tool in de markt is Cypress. Cypress is een tool die zich richt op 'End to End' testen en het werkt op alle websites en front-ends en is gebaseerd op een JavaScript frameworks. Cypress is een open source tool. Hierdoor is deze gratis te gebruiken binnen jouw project. Hierdoor kun je eenvoudig -zonder een grote investering in licenties- beginnen met geautomatiseerd testen van ‘End to End’ scenario’s. 

Ook onze experts ontwikkelen zich dagelijks door het volgen van cursussen en zo ook tijdens het volgen van een Cypress-cursus gegeven door Roy de Kleijn van Testsmith.

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!