icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 06/12/2023

‘’Testen voelt als een puzzel waarbij je moet analyseren hoe je de puzzel legt’’

IT Test

Graag stellen we Jeroen Berns voor, een enthousiaste expert die onlangs is begonnen bij IT Test Talents. Jeroen is 35 jaar oud en woont samen met zijn vriendin in het bruisende Nijmegen. Na een aantal jaar bij de Belastingdienst te hebben gewerkt, voelde hij dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.

Een onverwachte wending


Op de vraag of hij op zoek was naar een nieuwe baan, antwoordt Jeroen: "Ik was niet echt actief op zoek naar een nieuwe baan. Ik zat hiervoor bij de Belastingdienst, ook een leuke werkgever, maar ik merkte wel dat ik aan iets nieuws toe was." Het lijkt erop dat het leven soms onverwachte wendingen neemt, en dat was precies het geval voor Jeroen. Jeroen kwam bij IT Test Talents terecht via zijn collega Frank IJdema, die vol enthousiasme sprak over zijn ervaringen bij IT Test Talents. Na een kennismakingsgesprek was Jeroen overtuigd: "Ja, dit lijkt me een enorm leuk bedrijf om te werken en me verder te ontwikkelen in het test vak!"

Passie voor testen en testautomatisering

Jeroens passie voor het test vak en testautomatisering ontstond tijdens de coronapandemie. Hoewel zijn vorige baan niet direct gerelateerd was aan testen, realiseerde hij zich dat hij altijd al gefascineerd was door het testen van nieuwe software. Tijdens de lockdowns besloot hij zich te verdiepen in het test vak en testautomatisering. Nu is hij elke dag enthousiast bezig om zijn steentje bij te dragen aan diverse teams.

Toekomstige plannen

Jeroen hoopt bij IT Test Talents leuke en leerzame interim opdrachten te vervullen. Tegelijkertijd is hij bezig met het volgen van een extra ISTQB-cursus. Over het test vak vertelt Jeroen: "Testen is leuk, het voelt voor mij als het leggen van een puzzel waarbij je goed moet analyseren hoe deze puzzel gelegd moet worden." Voor Jeroen is testen een boeiende puzzel die hij graag oplost en waarbij analytisch denken van essentieel belang is.

Overzicht nieuws
Jeroen Berns
Jeroen Berns /
Testexpert

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!