icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 01/11/2023

Maak kennis met Aimi Phan!

IT Test

Bij IT Test Talents is het altijd inspirerend om nieuwe test experts te verwelkomen. Op 1 september voegde Aimi Phan zich bij ons team en bracht daarbij een schat aan ervaring en enthousiasme met zich mee.

Passie voor testen en groeien

Aimi Phan, een jonge test expert van 31 jaar, woont samen met haar tweejarige zoontje in het schilderachtige Zwolle. Haar carrière in het testvak begon bij Sogeti, een organisatie die bekend staat om de kansen die zij bieden aan jonge professionals om hun carrière te starten. Na hier drie jaar ervaring op te hebben gedaan, voelde Aimi dat het tijd was voor de volgende stap in haar loopbaan.

De weg naar IT Test Talents

Toen Aimi op LinkedIn een connectie maakte met Business Manager Keta Maria, wekte dit haar interesse voor IT Talents. . Toevallig had Aimi ook contact met een expert van ons die positieve verhalen deelde over de ervaring als test expert. Na een aangename kennismaking met Business Managers Cinthya en Keta Maria besloot Aimi uit haar comfortzone te stappen en de uitdaging aan te gaan als midlancer.

Passie en evolutie in testen

Aimi's passie voor testen en testautomatisering begon als een natuurlijke evolutie van haar interesse en ervaring. Ze was al op jonge leeftijd actief bezig met webdesign en het bouwen van websites in HTML. Tijdens haar studie hield ze zich bezig met webdesign als hobby om haar creativiteit tot uiting te brengen. Het keerpunt kwam tijdens haar afstudeeropdracht als IT Project Manager, waar ze collega's de webshop zag testen. Ze was gefascineerd door het feit dat kritisch testen een cruciaal onderdeel is van het succes van de webshop en hoe dit de klantervaring positief kan beïnvloeden. Dit bracht haar in het testvak, en haar liefde voor testen en programmeren leidde haar naar testautomatisering.

Een gave opdracht bij het CJIB

De eerste weken bij IT Test Talents heeft Aimi goed ervaren, onder anderen door het warme welkom van haar nieuwe collega’s en het 24-uurs uitje van IT Test Talents naar Brugge. Met haar rol bij het CJIB als test expert is Aimi heel tevreden. Bij het CJIB mag ze samen met een collega-tester testautomatisering opzetten voor een geheel nieuw product.

Overzicht nieuws
Aimi Phan
Aimi Phan /
Testexpert

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!