icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 13/10/2023

24 uur in Brugge: Avonturen met IT Test Talents

IT Test Talents

Vorig jaar oktober is het hele team van IT Test Talent naar Keulen geweest voor een onvergetelijk teambuildingsweekend. De sfeer was fantastisch, de banden werden versterkt en herinneringen werden gemaakt. Dit smaakte naar meer, dus besloten we dit jaar opnieuw onze koffers te pakken, maar deze keer richting Brugge. Brugge, een stad doordrenkt met geschiedenis en charme, bleek de perfecte keuze te zijn voor ons tweede jaarlijkse uitje.

Een Brugge-avontuur begint!

Ons avontuur begon met een gezellige busreis vanuit ons hoofdkantoor in Papendorp naar Brugge. Iedereen kreeg een pet met ons logo en hun eigen naam, waardoor we direct dat gevoel van saamhorigheid en teamspirit creëerden. Eenmaal in Brugge aangekomen, werden we getrakteerd op een heerlijke lunch met koude en warme hapjes. Het was niet alleen een culinair feest, maar ook een uitstekende gelegenheid om de pas in dienst getreden experts te ontmoeten en herinneringen op te halen aan ons vorige uitje in Keulen.

Diversiteit in activiteiten

De middag bood voor elk wat wils. De avonturiers onder ons gingen mountainbiken door de schilderachtige omgeving van Brugge, terwijl anderen de stad te voet verkenden en een bezoek brachten aan het indrukwekkende Torture Museum Oude Steen, dat ons herinnerde aan de donkerste hoofdstukken in de menselijke geschiedenis.

De avond bracht ons naar de bruisende straten van Brugge, waar we uitgingen, dansten en plezier maakten. Sommigen van ons dansten tot diep in de nacht in de gezellige "Ramuzi" club, wat het hoogtepunt van de avond was.

Natuurlijk waren er grappige en onverwachte momenten, zoals onze expert Daniel Irawan die tijdens het mountainbiken twee keer een lekke band kreeg.

Teamwork in de Citygame

De volgende ochtend, na een stevig ontbijt, namen we deel aan een spannende citygame. In teams van vijf verkenden we de stad met tablets. Telkens wanneer we een locatie op de kaart bereikten, werden er uitdagende opdrachten onthuld. Het was een geweldige manier om teamwork, communicatie en probleemoplossende vaardigheden te testen. Na een heerlijke lunch was het tijd om terug te keren naar Utrecht.

Samengevat, ons uitje in Brugge was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. Het heeft niet alleen onze teamband versterkt, maar ons ook de gelegenheid gegeven om te genieten van de schoonheid en charme van Brugge.

Bekijk hier enkele foto's van ons avontuur in Brugge:

IT Test Talents
IT Test Talents
IT Test Talents
IT Test Talents
IT Test Talents

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!