icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 09/07/2021

IT Test Talents komt weer bij elkaar!

bijeenkomst

Na anderhalf jaar konden alle experts eindelijk weer bij elkaar komen. De zon scheen en het was feest! Wij hebben behoorlijk genoten van iedereen en het was mooi om te zien dat we ruim met 65 personen aanwezig waren. Onze experts genoten van ijsjes, een heerlijk BBQ van Piccalilly, livemuziek en goede gesprekken. Wat hebben we een fijne avond gehad!

Onze BBQ is weer een bewijs dat IT Test Talents een bijzonder bedrijf is met mooie en bijzondere experts. Zoals wij, Business Managers, vaker roepen: wij zijn altijd op zoek naar bijzondere mensen!

De koers van IT Test Talents is het nog verder professionaliseren van de organisatie en de experts. Dit houdt in dat wij nog meer gaan inzetten op het opleiden van medewerkers om ervoor te zorgen dat hij of zij altijd de beste expert is. En natuurlijk zijn we druk bezig om uitdagende opdrachten voor onze mensen te zoeken! 

ittesters
qoppo
ittesters

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!