icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 12/04/2023

Nieuwe Business Manager Bas van den Engel

QoppoConsult

Onze nieuwe Business Manager Bas van den Engel heeft 18 jaar ervaring in de interim-wereld. Hij heeft diverse rollen gehad in deze branche en is graag commercieel bezig. Bas vertelt: “Het helpen, begeleiden en coachen van mensen in het ontwikkelen van hun carrière is voor mij het mooiste wat er is. Samen ervoor zorgen dat collega’s in beweging zijn.”

Inmiddels ben ik ruim 1 maand werkzaam binnen IT Test Talents. Een maand die voorbij is gevlogen en waarbij ik al met veel experts kennis heb gemaakt. Ik ben sinds 2005 werkzaam binnen de personeelsdiensten met als aandachtsgebied IT. In deze 18 jaar heb ik verschillende rollen en verantwoordelijkheden gehad zoals accountmanager, fieldmanager, salesexpert en regiomanager.

Was je op zoek naar een nieuwe baan?

“Klopt, ik was met name op zoek naar een organisatie waarin de mensen echt centraal staan. De gesprekken die ik heb gehad bij House of Talents en IT Test Talentsconsult hebben laten zien dat dit soort bedrijven gelukkig nog steeds bestaan. De eerste weken bevestigen dit ook. Ik kende House of Talents vanuit mijn vorige werkgevers. Het is een bedrijf met echt goede vakmensen. Het gesprek dat ik vervolgens heb gehad bij IT Test Talentsconsult maakte mij nog enthousiaster. Een divers team met aanvullende kwaliteiten waar je mag zijn wie je bent.“

Wat vind je zo leuk aan deze rol?

“De rol van Business Manager is zeer divers. De eerste weken ben ik uiteraard druk geweest om inzicht te krijgen in de processen en de verschillende systemen waarmee wordt gewerkt. Langzaam begin ik steeds meer namen te kennen van experts en Business Managers. Ik ben onder de indruk van alle kennis en expertise die er aanwezig is binnen IT Test Talentsconsult. Ik wil graag samen met iedereen zorgen voor een mooie en gezonde groei van IT Test Talentsconsult.

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!