icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 07/04/2023

De kracht van een goede klik: Maak kennis met Sumejja

QoppoConsult

Nieuwe expert Sumejja Sabic ging op zoek naar een andere baan en kwam terecht bij IT Test Talents. Het stukje community en vrijheid is wat zij miste bij haar vorige werkgevers. Maar dat is juist belangrijk, want uiteindelijk zijn het deze details die het werkgeluk bepalen. In deze blog vertelt zij waarom zij voor IT Test Talents koos en vertelt ze over haar toekomstplannen.

Per toeval in de IT-Branche gerold

Na haar afstuderen rolde Sumejja per toeval de IT-branche in. Hier maakte zij kennis met de wereld van developers en testers. Haar rol veranderde al snel in die van een software tester. In het begin had ze nog veel te maken met functioneel testen, maar later ook met testautomatisering. Dit was het begin was van een nieuw hoofdstuk in haar carrière. Hoewel het testen soms als een saaie taak gezien wordt, geeft het Sumejja juist een voldaan gevoel om een product van hoge kwaliteit op te leveren.

Er was meteen een klik

Het midlance-model was voor haar nog onbekend, totdat ze op zoek ging naar een nieuwe baan en bij IT Test Talents terecht kwam. In tegenstelling tot bij andere bedrijven voelde ze zich meteen thuis bij IT Test Talents. Sumjja vertelt: “Toen ik binnenkwam voelde het echt als een opluchting. Bij IT Test Talents ervaar ik vrijheid, flexibiliteit en een gevoel van een community. Dit past heel goed bij mijn eigen kernwaarden.”

Bovendien heeft ze ook al kennis gemaakt met diverse collega’s van IT Test Talents tijdens een gezellige bowlingavond. Sumejja vertelt: “Heel erg leuk om in een informele setting kennis te maken met diverse collega’s.”

Ik sta nooit stil

De eerste weken zijn voor Sumejja goed verlopen. Ze is gestart op opdracht bij de Belastingdienst. Sumejja: “Het team waar ik inzit werkt nauw met elkaar samen op een informele manier. Ik denk dat ik hier veel kan leren.”

Daarnaast denk Summejja ook na over de toekomst: “Ik wil mijn andere interesses verbinden met het testers vak. Mijn werk vind ik erg leuk, maar ik vind het nog leuker om groot te dromen en om verschillende disciplines met elkaar te verbinden. AI (artificiële intelligentie) vind ik ook erg interessant en wie weet sla ik hier in de toekomst een slag in.

Overzicht nieuws
Sumejja Sabic
Sumejja Sabic /
Testexpert

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!