icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 27/03/2023

Een culinaire reis naar Japan: sushi maken met het team

QoppoConsult

Het team van Business Manager Richard Amama, bestaande uit maar liefst 22 testexperts, heeft onlangs een uniek teamuitje beleefd. Het was een complete verrassing wat de avond zou brengen, maar bij aankomst werd de groep enthousiast verteld dat ze zelf sushi zouden maken en eten tijdens deze avond.

Het begon allemaal met een uitnodiging van Richard zelf, waarin stond dat het team bij elkaar zou komen voor een "unieke culinaire ervaring". Niemand wist wat ze konden verwachten, maar de nieuwsgierigheid en het enthousiasme waren groot.

Eenmaal aangekomen op de locatie werden de teamleden verwelkomd door de chef-kok. Het was meteen duidelijk dat ze een avond vol uitdagingen, plezier en lekker eten tegemoet gingen. Na een korte introductie over sushi en de verschillende ingrediënten, werd de groep verdeeld in kleine teams en kreeg elk team een eigen werkplek en kookgerei. Het was tijd om aan de slag te gaan en zelf sushi te maken!

QoppoConsult

Sushi voorbereiden en eten

De chef-kok was altijd in de buurt om te helpen en tips te geven. Het was geweldig om te zien hoe de teams zich concentreerden en elkaar aanmoedigden om de perfecte sushi te maken. Sommige teams kozen voor traditionele sushi, terwijl anderen hun eigen draai gaven aan de recepten. Je kon goed zien wie dit vaker had gedaan zoals Mascha en Lawrence, die bijna perfecte sushi rollen maakten. Jurdiën had uiteindelijk de mooiste rollen en ontving het lintje voor “Mister Smile”. Na het rollen van de sushi was het tijd om te genieten van het resultaat. Er hing een feestelijke sfeer, er wel veel gelachen en gediscussieerd over welke sushi het beste was.

Het teamuitje was niet alleen leuk en verrassend, maar het was ook een geweldige manier om de teamspirit te versterken. Al met al was de kookworkshop een groot succes en het team van Richard kijkt nu al uit naar hun volgende teamuitje. 

QoppoConsult

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!