icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 27/03/2023

Strike and Dine: gezellig bowlen en lekker dineren

QoppoConsult

Onlangs hebben de experts van het Team van Business Manager Cinthya Poulina het genoegen gehad om een teamuitje bij Hall 22 te Utrecht te ervaren. Met maar liefst 19 experts was het een perfecte combinatie van lekker eten en een leuke activiteit: bowling.

Dineren

Als we het over eten hebben, kunnen we niet anders dan lof uitspreken over de kwaliteit en de smaak van het eten bij Hall 22. Een aantal hadden gekozen voor de zeebaars en anderen voor de steak. Daarnaast was de service van het personeel uitstekend en werden we tijdens het eten goed verzorgd.

Na het eten was het tijd voor de bowlingbaan en dit was minstens zo leuk als het eten! Naast het traditionele bowlen kan je daar ook de nieuwste vorm van bowlen spelen: Hyperbowlen. 'Harrie Vos' was tijdens de eerste ronde de grote winnaar met maar liefst 125 punten, terwijl 'Matthijs Jorissen' in de tweede ronde maar liefst 143 punten scoorde. We hebben enorm gelachten en van elkaar gezelschap genoten. Op naar het volgende uitje.

QoppoConsult
QoppoConsult

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!