icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 25/08/2023

Maak kennis met Naz: hardlopen, testen en nieuwe kansen.

IT Test Talents

Ik ben Naz Sayad, 33 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Met ingang van 1 juli ben ik werkzaam bij IT Test Talents.

Elke ochtend sta ik met plezier op om te gaan hardlopen in het prachtige wandelbosgebied in de buurt van mijn woning. Dit geeft me extra energie, zodat ik daarna vanuit mijn mooie zolderkamer achter mijn laptop aan het werk kan gaan. In dit artikel stel ik mij verder voor.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In principe ging het prima bij mijn vorige werkgever. Ik werkte aan een interessant project en had een geweldig team om me heen. Daarnaast was het project ook nog eens dicht bij huis; voor variatie kon ik af en toe zelfs naar kantoor gaan. Soms zegt je onderbuikgevoel je dat er meer is, toch? Dat gevoel bracht me bij IT Test Talents.

Ik was geïntrigeerd door hun berichten op sociale media en de midlance-constructie. In het begin was ik een beetje terughoudend, bang voor het onbekende. Maar dat veranderde toen ik in contact kwam met IT Test Talents, via een vriend van mij. In eerste instantie dacht ik dat ik met een recruiter in contact zou komen en vervolgens allerlei tests en referenties zou moeten doorlopen om uiteindelijk een gesprek te krijgen. Maar tot mijn verrassing kwam ik meteen in contact met de Business Managers. Na een prettig gesprek liet ik alles bezinken en ging ik thuis op zoek naar informatie en ervaringen van anderen.

Ontdekking van diversiteit en vrijheid
Ik begon meer te leren over het bedrijf en ontdekte de diversiteit binnen IT Test Talents. Verschillende disciplines en getalenteerde experts maken deel uit van deze gemeenschap. De focus op het testvak sprak me enorm aan, en ik was verbaasd over hoe breed dit vakgebied eigenlijk is. Tijdens mijn eerste ontmoeting met collega's besefte ik dat ik hier niet alleen was om te werken, maar ook om te groeien. En het beste van alles? De vrijheid om mijn eigen pad te kiezen, met alle ondersteuning die ik nodig had.

Passie voor testen en technologie

Mijn passie voor het testvak en testautomatisering begon eigenlijk al tijdens mijn studie Business IT en Management. Ik merkte dat ik genoot van zowel de technische als de zakelijke aspecten van het vakgebied. Als tester kan ik mijn tanden zetten in technische uitdagingen en tegelijkertijd de brug slaan tussen techniek en de bedrijfsbehoeften. Ik vind het leuk om af en toe met techniek bezig te zijn, maar ook om gesprekken met business aan te gaan om bijvoorbeeld requirements te verzamelen. In het testvak liggen hier volop kansen.

Eerste opdracht bij Rijkswaterstaat

Mijn eerste weken bij IT Test Talents waren als een frisse bries. Ik werd al snel betrokken bij een opdracht die perfect bij mijn interesses paste. Sinds juli werk ik samen met andere collega testers bij Rijkswaterstaat. We werken aan het opzetten en automatiseren van user stories, waarbij ik het BDD-principe heb geïntroduceerd om het hele team te betrekken. Ons team brengt twee dagen per week door op kantoor. Op dinsdag zijn we te vinden in Rijswijk, en op donderdag genieten we van de moderne werkplekken en het adembenemende uitzicht in Rotterdam.

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!