icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 24/08/2020

IT-Tester Daniël: "Ik streef altijd naar de hoogste kwaliteit"

Daniel

Onze collega’s zijn communicatief sterk en weten zich goed te verplaatsen in de belangen van de opdrachtgever. Het zijn geen types die klakkeloos hun werk doen, maar kritische meedenkers. Ondernemende professionals die overzien wat er moet gebeuren.
Zo ook collega Daniël Irawan. We stellen hem graag aan je voor.

Waarom heb jij liefde voor het (test)vak? 
“Ik ben er -via een studiegenoot- ingerold na mijn studie Bedrijfskundige Informatica en het bevalt mij nog steeds prima. Het is een afwisselend vakgebied en testen past daarnaast ook bij wie ik ben. Mijn kwaliteitsstandaard is hoog, ik vind het belangrijk dat een product aan mijn verwachtingen voldoet. Als tester heb jij invloed op de kwaliteit van de producten waar jij aan werkt. 

Op welke opdracht ben jij het meest trots? 
Van alle ‘testjaren’ heb ik een aantal bij Rabobank gewerkt, in verschillende domeinen, projecten en teams…. 
Mijn projectteam bij het domein Sparen en Beleggen zal mij altijd bijblijven. Ik ben niet zozeer trots omdat we goed werk leverden en hele mooie producten en functionaliteiten naar productie hebben gebracht, dat is gewoon ‘part of the job’. De samenwerking en synergie onderling waren geweldig: we waren een heel hechte groep en het liep als een geoliede machine. Iedereen kwam daardoor met plezier naar werk en dan komen de resultaten vanzelf. Zelfs na het uiteenvallen van het team (we werden in tweeën gedeeld, om andere teams naar een hoger niveau te tillen) hielden én houden we nog steeds contact. Dit was een team om trots op te zijn. 

Wat zou je graag nog willen doen in jouw vak(gebied)? 
Ik zou graag nog eens een game willen testen. Ik ben al mijn hele leven gek op computerspellen! 

Ben je op zoek naar een gedreven Testexpert met alle kennis in huis?
Daniël is beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Neem contact op met Business Manager Sid Boedhoe, via 06 - 100 80 869

Overzicht nieuws
QoppoConsult
Daniel Irawan /
Testexpert

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!