icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 04/08/2020

Maak kennis met Scrum Master en Agile Coach Ronald

Qoppo

Onze experts zijn communicatief sterk en weten zich goed te verplaatsen in de belangen van de opdrachtgever. Het zijn geen types die klakkeloos hun werk doen, maar kritische meedenkers. Ondernemende professionals die overzien wat er moet gebeuren.

Zo ook collega Ronald Bloemers. We stellen hem graag aan je voor!

Waarom heb jij liefde voor het (test)vak?
"Ik ben met een aantal anderen een vreemde eend in de bijt, omdat ik werk als Scrum Master en Agile Coach. De liefde voor het testvak heb ik nog steeds wel. Mijn jarenlange ervaring daarin hebben gezorgd dat ik een goed beeld heb van hoe een goed werkproces in te richten en uit te voeren. 


Wat ik mooi vind aan IT Test Talents: ze kijken altijd vooruit. Ze geven iemand met een gedegen testachtergrond de mogelijkheid om iets compleet anders te doen."

Op welke opdracht ben jij het meest trots?
"Ik ben het meest trots op mijn vorige opdracht voor een grote verzekeraar. Tijdens de pre intake hoorde ik informatie over de opdracht op basis waarvan ieder ander wellicht zou afhaken. Twee mensen voor mij durfden het inderdaad niet aan. Het leek mij wel een interessante uitdaging. Overigens met keihard werken -en het vertrouwen van Business Manager Arjo- ben ik geslaagd om de opdracht tot een goed einde te brengen."

Wat zou je graag nog willen doen in jouw vak(gebied)?
"Omdat ik niet vies ben van een uitdaging zou ik graag als Product Owner werken. Inhoudelijk is die rol veel interessanter dan die van Scrum Master."

Overzicht nieuws
QoppoConsult
Ronald Bloemers /
Testexpert/Processpecialist

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!