icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 01/08/2020

Maak kennis met Testexpert Muhi Murtic

qoppo

Onze experts zijn communicatief sterk en weten zich goed te verplaatsen in de belangen van de opdrachtgever. Het zijn geen types die klakkeloos hun werk doen, maar kritische meedenkers. Ondernemende professionals die overzien wat er moet gebeuren.

Zo ook Testexpert Muhi Murtic. We stellen hem graag aan je voor!

Waarom heb jij liefde voor het (test)vak?
Al vanaf mijn vijftiende verjaardag werk ik minimaal twintig uur per week. Productie, schoonmaak, bezorging, service desk, chauffeur en nog veel meer.. Op mijn zesentwintigste was ik klaar om full time aan de slag te gaan, maar het was lastig om werk te vinden dat aansloot bij mijn opleiding én interesses. Ik ontdekte dat ik graag met bedrijfsprocessen bezig was, maar ook de techniek. Uiteindelijk kwam ik aanraking met het testvak en hiermee vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. 

Op welke opdracht ben jij het meest trots? 
Er komen twee opdrachten in mijn hoofd op. Mijn eerste opdracht was bij Arag Rechtsbijstand en was heel leerzaam, vooral op het gebruiker begeleidend en softskill level. Daarna werkte ik 8 jaar bij de Rabobank. Daar heb ik 7 jaar volop mee mogen werken aan grote projecten binnen de bankenwereld, zoals SEPA incasso's, SEPA-betalingen en consumentenbescherming.

Wat zou je graag nog willen doen in jouw vak(gebied)?
Ik heb in meerdere opdrachten aan testen in migratietrajecten mogen ruiken. Dit sprak me aan. Daarnaast zou ik graag meer ervaring willen opdoen in testtrajecten waarin data een grote rol speelt. 

Ben je op zoek naar een gedreven Testexpert met alle kennis in huis? Muhi is beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Neem contact op met Business Manager Sid Boedhoe, via 06 - 100 80 869

Overzicht nieuws
Muhi
Muhi Murtic /
Testexpert

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!