icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 11/12/2023

IT Test Talents wint opnieuw met zesde FD Gazelle Award

IT Test

IT Test Talents vestigt opnieuw haar positie als een van de meest dynamische bedrijven in Nederland, ditmaal met de zesde opeenvolgende FD Gazelle Award. Deze indrukwekkende erkenning, toegekend door het Financieel Dagblad, laat de voortdurende groei en innovatie van ons bedrijf zien.

Jaarlijks eert Het Financieel Dagblad de FD Gazellen, waarbij de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de schijnwerpers worden gezet. Bedrijven die gedurende de afgelopen drie boekjaren een minimale omzetgroei van 20% hebben gerealiseerd, verdienen de eervolle titel FD Gazelle.

De zesde FD Gazelle Award is niet alleen een erkenning van onze toewijding, maar ook een eerbetoon aan de expertise van alle betrokkenen bij IT Test Talents. Ons trotse team van Business Managers en experts heeft wederom bijgedragen aan het behalen van deze prestigieuze ondernemersprijs.
Business Managers / IT Test Talents
IT Test

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!