icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 18/06/2019

"Het is een fascinerende cyclus die innovatie stimuleert"

van QoppoConsult

We mogen de altijd nieuwsgierige Seyit verwelkomen bij het team van IT Test Talents. Als echte onderzoeker ontleed hij elk probleem binnen de IT. Welkom Seyit!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Ik ben Seyit Ömer Gör, getrouwd en vader van een tweeling. Ik heb de HBO-opleiding (Technisch) Informatica System and Network Engineer afgerond. Sinds maart 2016 ben ik werkzaam als Test Automation Engineer.

Waarom heb je passie voor jouw vak(gebied)?
Experimenteren en onderzoeken is een groot deel van mijn werk en hier haal ik veel energie uit. Ik ben nieuwsgierig ingesteld en de dingen die ik ontdek tijdens een onderzoek brengen nieuwe oplossingen met zich mee. Vervolgens moet ik ontdekken of het effectieve oplossingen zijn, ook om te zien of er plek is voor verdere verbeteringen. Waardoor ik weer ga onderzoeken. Het is een fascinerende cyclus die innovatie stimuleert.  

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?
Tijdens mijn eerste gesprek had ik al een goede indruk van IT Test Talents. Mijn gesprekspartners (Arjo, Claar en Gijs) waren open over zakelijke aspecten én over persoonlijkere dingen. Zoals de omgang met medewerkers en collega's. Ik merkte dat waardering en respect heel belangrijk zijn voor experts. Er wordt oprecht interesse getoond in jou als individu. Aan het einde van ons gesprek ging ik met een goed gevoel naar huis. Dit is allemaal heel belangrijk voor mij en maakte mijn keuze om bij IT Test Talents te komen werken best makkelijk.  

Wat is jouw motto?
"The Sky is not the limit. Your Mind is."
Marilyn Monroe


Waar kijk je het meeste naar uit?
De persoonlijke ervaringen die me te wachten staan bij IT Test Talents. De connecties en vrienden die ik ongetwijfeld zal maken. De mooie opdrachten bij diverse bedrijven die ik in het vooruitzicht heb.  

Overzicht nieuws
Seyit Gor
Seyit Gör /
Testexpert

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!